Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Orgazm pochwowy

Polecane posty

Gość gość

Chłopak się złości, bo nie potrafię dochodzić przez pochwę, tylko przez miłość francuską. Niestety, ale nie potrafię inaczej osiągnąć orgazmu, a on tego nie rozumie. :(

Gość gość
Miałem podobnie i już teraz wiem, jak moją zadowolić w inny sposób. Mam dużego i pomimo to nie osiąga pochwowego choć bym nie wiem jak to robił.

Gość gość
Ty, to rozumiesz. mój facet niestety nie... :(

Gość gość
I nie zrozumie ! Jak bym miał jakiegoś malucha w spodniach może bym sądził, że to powód nie osiągania przez moją orgazmu pochwowego, ale z moim :) Ale nie tędy droga. Droga do orgazmu zaczyna się w głowie kobiety. Ja nie chcę wnikać i męczyć się i zapewniam jej inny orgazm, na który czeka i jej to bardzo pasuje. Lubi palcami językiem, ustami :)

Gość gość
Nie chodzi o to , że nie rozumie. Dla faceta to punkt honoru! Jak nie potrafi zadowolić swojej kobiety to nie jest facetem i td. Mojemu też musiałam długo tłumaczyć, że dla mnie jest super, że nie ważne jak dojdę, ważne, że z nim :)

Gość gość
Ja to zaczęłam nawet myśleć, że to może moja wina... Kiedyś naprawdę bardzo dużo się masturbowałam i myślę, że może sama siebie tak zaprogramowałam, że tylko moge dojść poprzez stymulację łechtaczki...

Gość gość
Właśnie moja jak już pisałem tak samo się zadowalała i teraz :) No ale jak już to co. Ja mogę ją swoim zaganiaczem rżnąć do woli :)