Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morynianka

chłopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość morynianka

za tydzień mam połówkowe i będę wiedzieć na 100% ale świruję bo już się nie mogę doczekać. Poprzednią ciąże w 12 tyg. lekarz określił babkę, tym razem powiedział, że chłopiec z całą pewnością ale ja jakoś nie dowierzam.. macie podobne zdjęcia? Oczywiście zależy mi na zdrowiu najbardziej :) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/02a66d0e8 e4539ef.html

Gość gość
O to ?????? Dziecko!!!!! Mysl zeby bylo zdrowe a nie swirujesz!@!@ Wariatka

Gość gość
Następna nawiedzona. Do czego ten świat zmierza?

Gość morynianka
jest ktoś kto się wypowie

Gość gość
Dziewczyno ogarnij się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość morynianka
z czego mam się ogarniać, coś ci nie odpowiada?

Gość gość
Ja nie jestem lekarzem,ale wyglada mi to na jajka z fiutkiem. Mam corke i u niej ciut inaczej to wygladalo. Jak taki hamburger ;)

Gość morynianka
dziękuję serdecznie za jedną konstruktywną odpowiedź, właśnie o taki opis obrazu mi chodziło.... człowieka interesuje fizjologia, a tu fala hejtów. Co takiego strasznego, że chciałabym wiedzieć jak wygląda rozwój zewnętrznych narządów płciowych w 12t?

Gość gość
to pisz konkretnie o co Ci chodzi

Gość gość
Moja coreczka urodzi sie zdrowa teraz ma problem z lewa nerka ale po porodzie odrazu jej zrobia badania. Mowili ze w 90 procent przypadkach samo po porodzie przechodzi a tak to wszystko dobrze. Moja slodka dzidzia. Juz bym wolala nie znac jej plci i wiedziec ze jest w tym momencie zdrowa niz dopiero po badaniach po porodzie

Gość morynianka
ja wiem co to znaczy, bo w pierwszej ciąży w trakcie badania połówkowego wykryto u mojej córki zwapnienie na serduszku i dla mnie nic się nie liczyło poza zdrowiem. Na szczęście wszystko zeszło jeszcze przed urodzeniem, a córka do dziś jest okazem zdrowia. Więc nie zarzucajcie mi nieodpowiedzialności, bo swoje przeszłam również. Teraz też na pierwszym miejscu jest zdrowie. Ale fora sa od tego, żeby pytać o różne rzeczy, nie jest to nic zdrożnego, nieodpowiedniego czy niewłaściwego.

Gość morynianka
dziecko zdrowe i duże :)i to jednak chłopiec :)

Gość gość
zazdroszę!!! marzę o synusiu, albo najlepiej o dwóch.

Gość gość
Mam zdjęcie swojej córki z badań prenatalnych, które robiłam w 12 tc. Nie widać tam zupełnie nic między nogami, a tu coś widać. Moim zdaniem chłopiec :)