Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na sali rozwódki?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie potrzebuję pomocy, a w tej chwili nie mam pieniędzy na prawnika. Sprawa wygląda następująco: Mąż bił mnie i awanturował się, nie mam dowodów, ewentualnie sąsiedzi ze starego mieszkania zgodzą się zeznawać. No i może terapeuta do którego chodziliśmy na terapię powie, że źle się dzialo. Mąż nie bije mnie od terapii, ale zwraca się do mnie bez szacunku, obraża, na każdym kroku podkreśla, że jestem gorsza, jestem od niego zależna finansowo. Mamy córkę. Chciałabym się rozwieść i wyjechać wraz z dzieckiem do rodziców do Australii. Jakie są realne szanse, że sąd ograniczy mu prawa rodzicielskie i zezwoli na nasz wyjazd? On ma pieniądze i wiem, że za wszelką cenę będzie chciał odebrać mi dziecko. Proszę o jakieś rady, jak wygląda taka rozprawa, jakie argumenty przemawiające za zezwoleniem na wyjazd powinnam przedstawić?

Gość gość
nagraj telefonem przynajmniej jedną taką akcję z ukrycia uwierz mi to pomoże w sądzie.

Gość gość
Kobiety, bardzo proszę o jakieś rady, naprawdę potrzebuje pomocy :(.

Gość gość
Nagrywaj wszystko

Gość gość
nagrywanie bez wiedzy nagrywanego to żaden dowód. Błagam was nie wciskajcie jej kitu :/