Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzowa raka..

Polecane posty

Gość gość

Mam 24 lata kiedy miałam 21 lat okazało się ze mam guza na jajniku,guz borderline o granicznej złośliwości.Wycięto mi jajnik.Za rok znowu to samo na drugim jajniku.Wycięto ni część jajnika.Po operacji za 3 miesiące zaszlan w ciaze i od tamtej pory nic się nie działo ,na wizytach ok,markery prawidłowe.tydzień temu miałam wizytę ,wczoraj zadzwonił i do mnie z onkologii ze jeden z markerów jest podwyższony i za 2 tyg mam się stawić na tomografię..pewnie Znowu guz:( podejrzewam ze teraz nie na jajniku bo miałam USG i by mi wyszło a tu nic.. Może mam gdzieś przerzuty..miałam okres na wizycie i czytalam w necie ze markery mogą być podwyższone podczas miesiączki ale mój lekarz rodzinny powiedział dziś ze napewno nie:( jestem załamana,mam małe dziecko przecież nie mogę teraz umrzeć:(

Gość gość
Hej na uczuciowym jest temat czy można naturalnymi sposobami wyleczyć raka. Dodałąm tam kilka dni temu linki do stron, które mogą ci pomóc, nawet bardzo. Teraz mam problem z int. i może mi sie nie udać, by ci tu je podać.