Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wysokajakbrzoza

PYTANIE DO FACETÓW do ilu cm wzrostu byscie byli wstanie zaakceptowac kobiete

Polecane posty

Gość gość
do 181 cm

Gość gość
do związku czyli na utrzymanie to do 140 cm wtedy mniejsze ubrania trza kupować i jest nadzieja ze mniej je , koszty utrzymania będą mniejsze

Gość gość
Wysokie kobiety są piękne ...nie mówię wprawdzie o takiej z wagą słoniątka bo wtedy raczej słabo to wygląda -wychudzone też mi się nie podobają .Takie w sam raz ,eh ..

Gość gość
Kręcą mnie wysokie damy, mam skromne 177cm, ale prawdę mówiąc wzrost nie powinien być żadnym wyznacznikiem. Tylko ciemne społeczeństwo narzuciło, że to kobieta zawsze musi być niższa. Ile masz wzrostu, tak z ciekawości? Także dla mnie wzrost nie jest problemem, gorzej jest z mendami społecznymi, które oceniają i plotkują.

Gość gość
A cxy wysoka kobieta może uważać niższego od siebie mężczyznę za atrakcyjnego/pociągającego.

Gość gość
A skąd wiesz ze chodzi tylko o wzrost? Jak twarz i figura i charakter jest ok to wzrost nie gra wielkiej roli, to WY kobiety jesteście ograniczone przez rodzinke i chore społeczeństwo i wybrzydzacie strasznie jak facio nie ma 190 cm to jest juz be nieważna reszta

ja mam 180. czuje sie przez to nieatrakcyjnaa!!! jestem zalamana bo wszystkie inne wady mozna wspolczesnie zmienic tylko tego nie. tragedia z sodoma i gomora 😭

Gość gość
Ale co to za problem , dużo facetów jest wysokich i mają powyżej 180 cm , . Ja tu nie widzę problemu .

Gość gość
to nie ty jestes za wysoka tylko polscy mezczyzni sa za niscy.

Gość gość
Ja mam też dziewczynę która ma powyżej 180cm i dodatkowo jest 2cm wyższa ode mnie ;)

Gość gość
ps. ładne nóżki masz, o ile to twoje... :) daj większą fotę