Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

inss20

Dziewczyny, jak sprawdzić czy On mnie szczerze Kocha ?

Polecane posty

Witam, jak skutecznie sprawdzić czy mój facet mnie szczerze kocha, i nie jest to przyzwyczajenie ? Macie jakieś pomysły ? Lub próbowała któraś z was podobnych rzeczy ?

Gość gość
skoro tego nie czujesz i mu nie wierzysz w to,no to coś jest nie tak nie bawilabym sie w dziwne gierki na Twoim miejscu wspiera Cie,szanuje? troszczy sie o Ciebie? okazuje uczucia??

Gość gość
Miłość poznaje się po tym, że nawet po latach staracie się o siebie, chcecie tego, czujecie się bądź zachowujecie jakbyście byli zakochani. Okazuje się to czynami. Czy pomaga Ci w domu? Zrobi od czasu do czasu dla Ciebie coś dobrego? Sprawi Ci przyjemność? Da buzi, przytuli? Przyzwyczajenie odróżnia się dosyć prosto. Jeśli się kłócicie i jest to miłość to będzie Cię szanować, rozmawiać z Tobą a osoba do, której jest przyzwyczajona go drażni... W kłótniach ucieka od niej, w codzienności nie stara się o nią.

Gość gość
Kobiety to dno i ziemska zaraza. Przez swoją postawę i zachowanie przyczyniły się do tego że źle je postrzegam. Z moich obserwacji wynika jedno że większość z was to puste stworzenia. Potraficie tylko wykorzystać człowieka i go ranić, za grosz nie ma w was prawdziwej miłości tylko instynkt przetrwania bezwartościowe suki Kobieta kocha jak facet ma kasę w portfelu i mieszkanie.

Gość gość
miałeś pecha do kobiet,ale nie obrażaj ogółu :O są normalne,nie lecą na kase,nie ranią i nie wykorzystują

Gość gość
Nie da sie sprawdzic czy ktos cie kocha, to sie czuje widzi itp najbardziej w codziennosci, w zwyklych sprawach, w sposoboe jak cie przytula jak sie do ciebie zwraca...