Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet sie mna bawi

Polecane posty

Gość gość

Facet , z którym sie spotykam od trzech miesięcy chyba sie mna bawi. Owszem pisze, dzwoni... Duzo ze soba rozmawiamy, dba o mnie ale nic nie mowi o przedstawieniu mnie rodzicom i siostrze. Owszem ja tez nie zaprosiłam go jeszcze do swoich rodziców, wlasnie z tego powodu, ze nie jestem go pewna; wydaje mi sie, ze on jest ze mna tylko dla sexu, bo jest on na każdym spotkaniu... Facet jest 7 lat starszy... Ja 25 on 32. Co sądzicie o jego zachowaniu? Warto tracić na niego czas?

Gość gość
to świeża znajomość stąd taka sytuacja, nie przesadzaj.dopiero się poznajecie

Gość gość
A kiedy poszłaś z nim do łóżka pierwszy raz?

Gość gość
od tego zaczęła się znajomość, tak się poznaliśmy, celowo na to umawiając ale jak zaproponowałam spotkania tylko po to , to stwierdził, że jak tylko sex to nie chce wcale.

Gość gość
daj mu jeszcze z pół roku jak to się nie zmieni, zostaw.

Gość gość
Daj sobie z nim spokój. Wiadomo do czego jesteś mu potrzebna. Skoro zaproponowałaś znajomość na sex, to po co się przejmujesz innymi sprawami typu co robi lub czego nie robi?? Sama nie wiesz czego chcesz, więc jak on ma to wiedzieć?

Gość gość
to czemu powiedział, ze nie chce takich spotkań dla samej przyjemności?

Gość gość
Masz 25 lat, ale widać, że jesteś niedojrzała jeszcze. Zaczynasz znajomość z facetem od sexu, potem po 3 m-cach oczekujesz, ze Cie rodzinie przedstawi. Troszkę chaotyczne masz myślenie. Jeśli chcesz to kontynuować, to kontynuuj. Pewnie za pół roku się przekonasz jaki charakter ta relacja przybierze. Natomiast nie oczekuj, że po 3 m-cach znajomości facet będzie już wprowadzał Cię do rodziny i planował z Tobą życie. Poza tym pamiętaj jedną ważną rzecz- faceci potrafią mówić wszystko. Zawsze patrz na ich czyny, nie na słowa. Powodzenia!