Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet mnie oszukuje

Mój facet ciągle pisze z jakąś kobietą.

Polecane posty

Witajcie. Pisze tutaj, ponieważ na tym forum widziałam już podobne problemy ale chciałam opisać tu swój. Mianowicie od pewnego czasu zauważyłam, że mój mąż trochę się ode mnie odizolował, nie spędzamy już czasu tak jak kiedyś. Ale najbardziej co mnie intryguje to to, że zauważyłam że mój mąż dosłownie codziennie pisze na facebooku z jakąś kobietą. Nie wiem kim ona jest bo jej nie znam, ale wiem tylko że pracuje razem z nim i jest samotna. Kiedy pytałam się go z ciekawości z kim on tak ciągle pisze (w domu ciągle słyszę pikanie czatu na fb) to powiedział, że to tylko koleżanka z pracy i piszą tam o pracy itp. Ale ostatnio zobaczyłam, coś co mnie zaintrygowało ... mąż zostawił otwartego laptopa na moment z włączonym facebookiem i chciałam upewnić się o czym oni tam piszą (tak wiem nie powinnam tego robić bo naruszam jego prywatność ale to było wazne) i zobaczyłam tam jakieś głupie erotyczne żarty i emotikony z serduszkami. Jak to zobaczyłam to się przeraziłam. Nie zrobiłam z tego awantury bo nie chciałam wyjść na głupią przed nim i że sprawdzam mu laptopa. Na dodatek dowiedziałam się niedawno przypadkiem, że ta sama kobieta jeździła z moim mężem na ryby sam na sam i że się spotykali po kryjomu, a on mi o tym nie powiedział (dowiedziałam się o tym w podobny sposób). Czy ja powinnam się bać, że on mnie zostawi? Moim zdaniem to nienormalne, że on będąc w związku pisze do jakieś dziewczyny jakieś serduszka itp. Przez to wieczorne pisanie on nie ma czasu na naszą córke i on tego nie widzi. Czy powinnam coś zrobić? Ta kobieta tez nie ma honoru tak się zachowując. Czekam na Wasze opinie.

Gość gość
zapytaj wprost co on robi albo idz do tej baby i powiedz zeby nie rozwalala ci rodziny

Gość gość
Kobieto! Zbieraj dowody! W sadzie sie przyda! Nie pytaj, nie zachowuj sie inaczej/trawa na zielono. Grunt zeby sie nie wydać póki dowodów nie zbierzesz a pozniej rób dzika bonanze

Gość gość
Weź udzial w programie zdrady... musisz coś zrobić natychmiast bo to zabrnie za daleko! Prędzej czy później Cie zdradzi.. najlepsza w tej sytuacji jest rozmowa z Tą kobietą w 4 oczy... tylko raz a dobrze!

Gość gość
Jak zapytass męża to się wypsze, musisz mieć dowód. Sms czy coś. Dowiedz się czegos o Niej odnajdź i postrasz aby nie rozbijała Ci rodziny. Rób coś zanim będzie za późno.

Gość gość
Postaw faceta do pionu i przypomnij mu że ma rodzinne zobowiązania i obowiązki. Pogadaj z nim normalnie bo czegoś w waszym związku brakuje.

Gość gość
Ja ci dam inną radę, powchodź sobie na fora i też zapoznaj jakiegoś faceta na pogadanki. Gadaj z nim nawet przy swoim facecie, popatrz jaka będzie jego reakcja, jeżeli zacznie go to interesować i będzie ci gadał, żebyś z obcymi facetami nie gadała, to wtedy wytknij mu to, że on też rozmawia z jakąś kobietą. Może sobie wtedy pogadacie i wyjaśnicie pewne sprawy ;)

nie powinien tak robić, ale może nie chce zdradzić bo by się bardziej krył, ale zrób jak on gadaj z innymi tylko nie przesadź może ta koleżanka jest lesbijką czy coś

Gość gość
Ta jasne Witch, koleżanka lesbijką i jej jeszcze serduszka przesyła, co za nonsens, niech zrobi tak , jak jej napisałam,niech wda się w pogawędki z innymi facetami , tylko niech robi tak, żeby mąż ją zauważył, wtedy sprawdzi reakcje, czy on jest jeszcze zazdrosny o nią, wtedy będzie można zahaczyć w temacie o tą znajomą z pracy. Powodzenia autorko :)

Gość gość
i niech sobie pisze,co ci do tego?zabronisz mu?nie jest twoim niewolnikiem!Jak ma kogos na boku znaczy ze go zaniedbujesz,kobieta powinna dbac o meza robic mu rano loda a wieczorkiem kochac sie z nim ile chce.

niech za bardzo nie kombinuje bo przy rozwodzie nie dostanie za dużo :) lepiej niech dokumentuje wszystko na wszelki wypadek

Gość gość
gość dziś ale sie usmialam dobrze piszesz.

Gość gość
Do gość dziś Wina zawsze leży po obu stronach, jeśli jedna zaniedbuję, to druga tak samo, bo nawet jeśli się stara i nie widzi efektów, to wówczas zaprzestaje pewnych rzeczy, i wtedy związek się sypie. Pisze kobieta, ze mają córkę, zawsze jest tak , że dzieciom przykłada sie większą uwagę, kobiety zazwyczaj opiekują się bardziej dziećmi, a facet czuje się odtrącony i szuka pociechy i rozmowy z inną. Wiem coś o tym, bo bardzo podobnie miałam w związku. Tyle, ze nie dzieciata jestem i nie mam ślubu.

Dziękuje za odpowiedz! No cóż, nie wiem czy mam rozmawiać z tą kobietą, co prawda problemu nie byłoby bo razem pracują ale nie wiem czy przypadkiem nie zrobiłabym z siebie debilki tak prosto w oczy jej mówiąc żeby się od mojego męża nie odczepiła?

Gość gość
Owszem, zrobilabys z siebie debilke. Co jej powiesz? Kazesz sie odczepic? A ona ma obowiazek Cie posluchac? Bo jak nie, to co? Bedziesz jej grozic? Wysmieje Cie ;) Mozesz ja conajwyzej poprosic. Ale po co sie plaszczyc? Zbieraj dowody tak na wszelki wypadek. W miedzyczasie sprobuj delikatnie wzbudzic w mezu zazdrosc. Jak czesto uprawiacie seks?

Gość angelika28xxx
Hej! Jesli chcesz przeczytać SMSy swojego męża to polecam stronę www.szpiegsms.tk Znajoma mi ją poleciła. Dzieki niej przeczytałam wszystkie SMSy mojego męża bez dotykania jego telefonu i to zarówno te wysłane smsy jaki odebrane. Serdecznie polecam!

ładnie odgrzebany temat, ale jak już tu weszłam to może autorka tematu napisze jak się to skonczyło?

Gość Maciek77
Moja koleżanka też miała taki problem ze swoim facetem!Nie wiedziała co zrobić i wtedy zaczełyśmy grzebać w internecie i szukać pomysłów.Trafiłysmy na stronę i-mobi pl!Oczywiście dzięki tej stronie sprawdziła jego historię połączeń i smsów i spakowałą mu walizki!!!!

Gość gość
Jak można sprawdzić sms-y faceta, kiedy on ma blokadę w swoim telefonie?

Gość gość
niech ci pusci cos Z yt i czekaj az przysnie :D :P

Gość gość
On cie zdradza. Zachowuj dowody - przydadzą się chyba że wolisz udawać że nie wiesz i żyć jak dotąd.

Gość gość
Ja też mam problem ze swoim mężem. Ale niestety ta strona i-mobi pl nie działa. Bo próbowałam wbić e-mail mojej strony internetowej i ciągle wyskakuje, że adres jest nieprawidłowy.