Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PogadajmyOdTak

Przyszła,y ale nie do końca

Polecane posty

Gość PogadajmyOdTak

Czy mieliście taką sytuację, że się świetnie się z kimś dogadywaliście czuliście się bardzo dobrze w swoim towarzystwie, iskrzył między wami ale tak na prawdę nigdy nie byliście razem? Co myślicie o takich znajomościach?

Gość Equaliser
Mam tak aktualnie... Coraz częściej myślę o zerwaniu kontaktu, bo ani z tego przyjemności, ani pożytku. Tylko się człowiek męczy. Na darmo.

Gość gość
Że są do du/py!

Gość gość
Ale nie jesteście razem bo? U mnie jest podobnie poznałam go dawno i na początku widziałam, że mu zależało ale powiedziałam mu, że nie jestem gotowa. I wtedy się zaczęło swietnie się dogadywaliśmy wiele sobie mówiliśmy czesem się zdarzało że łapał mnie za rękę pocałował na pożegnanie. Ale nigdy więcej nie wracaliśmy do tematu czy jesteśmy razem jakiś rok temu powiedziałam że mam dość bo jak z nim będę się tak zachowywać to przed żadnym inny facetem nie będę szczera. Obecnie jestem sama i jak go spotkałam przypadkiem parę dni temu to wszystko wróciło i nie mogę o nim zapomnieć. Napisał mi że ma wrażenie jak by to się jeszcze nie skończyło itp. ale rozmowę skończyliśmy na tym że napisał: "jeteś wspaniała" przeczytałam to dopiero rano i nie odpisałam.

Gość gość
Taka znajomość to męka.Albo jest związek albo ucięcie kontaktu.

Gość gość
Dlaczego nie jestescie razem?