Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka1122

Ciężko zdać prawko ?

Polecane posty

Gość JasnowidzXXL
Jak się nauczysz na serio, tak żeby nie być potencjalnym zabójcą na drodze, to bardzo łatwo!

Gość gość
callinesa1 Tak to prawda. Mam podręcznik dla kursanta oraz płyte z testami i zasadami ruchu drogowego i filmami instruktażowymi dla uczących się na kat.B. Kiedy zdajecie? Czy może dopiero zaczynacie?

Gość gość
zdawał ktoś z was ostatnio?

Gość gość
Nie.Latwo .Na osobowy zdawalem kope lat temu.Za pierwszym razem.Dwa lata temu na autobus też za pierwszym razem.Latwo

Gość gość
Wiem, że przy jednoczesnym zdawaniu kategorii A i B, wychodzi to taniej niż przy oddzielnym + odpada wymiana dokumentu, za co liczą sobie 100zł. Zastanawiam się czy nie walnąć odrazu obu kategorii, obawiam się tylko, że mógłbym nie ogarnąć tego wszystkiego, z powodu dodatkowego kursu na spawacza. Wszystko mi się zbiega w czasie, hehe :-)

Gość gość
Ja zdawałam 11 lat temu i tego stresu nie zapomnę, teraz mój brat zdaje i już trzy razy poległ na testach

Gość gość
Ile u was kosztuje poprawka? U mnie osk, każda następna 170zł. Coś dużo razy podchodzi.

ja nie miałam poprawek to nie wiem, mam jeszcze do wyjeżdżenia 6 godzin i wtedy się zobaczy...ale coś słyszałam, że 140 zł

Gość nieduza1234
Zdawalam w wakacje i jakos dla mnie nie wydawalo sie to tak ciezkie. Wystarczy troche checi, pouczyc sie no i wpfawa do jazdy. Zdalam to i to za 1 razem

Gość gość
Ile zapłaciliście za całość?

Gość nieduza1234
W ośrodku 1350zl. A egzamin 170

Może i z nowymi regulacjami dotyczącymi zdawania egzaminów jest trochę trudniej ale dla chcącego nic trudnego ; ) Recepta na sukces ? Rozwiązywać dużo testów i mieć super instruktora : )

Gość gość
Ile taki kurs trwał w waszym przypadku? Nie ukrywam, że wolałbym go zrobić jak najszybciej.

Gość nieduza1234
Teoria 20 godzin , zrobiona w miesiac, ale rownoczesnie chodzac do szkoly, a jazdy i egzamin w ciagu niecalych 2 miesiecy

Ja już robię od lutego, powoli bo mi kurs z pracą koliduje😭 u mnie kurs kosztuje 1090 zł + lekarz 120 zł w ośrodku

Gość gość
Ja zapisuje się początkiem maja. Będę cisnął, żeby zdać w możliwie jak majszybszym czasie.

powodzenia Devey, oby Ci szybko poszło ;) mi tam specjalnie nie zależy na szybkości, chcę dobrze się nauczyć bo teraz widzę jak wielka to odpowiedzialność na drodze...

Gość gość
nie każdemu starcza tyle godzin więc trzeba dokupywać niestety