Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w ciąży kupujecie ubrania typowo ciążowe

Polecane posty

Gość gość

czy tylko większe i czy warto kupowac na te kilka miesięcy nowe ciuchy??

Gość gość
Ja kupowałam spodnie i chyba ze 3 bluzki. Miałam sporo koszulek oversize i tunik więc spokojnie sie w nie miesciłam do konca ciąży.

Gość gość
Jeansy ciążowe, oprócz tego legginsy, luźniejsze tuniki i swetry, posłużą też po ciąży. Dobrym rozwiązaniem są kolorowe pasy ciążowe, które można nałożyć na brzuch i jednocześnie przykryć rozpięty rozporek w spodniach.

Gość gość
ja kupowałam tylko ciązowe spodnie a tak to wieksze i po ciazy było jak znalazł

Gość gość
Ja ciazowe tez spodnie tylko.

Gość gość
ja też tylko spodnie, bo na większy brzuszek to takie z tym golfem ;) są chyba najwygodniejsze, bo te gumki poszerzające, to nie wiem czy się sprawdzają, nie używałam...bluzek ie ma sensu typowo ciążowych, bo są drogie, tak jak i spodnie ciążowe, lepiej normalne bluzki tylko większe...

Gość gość
Nie tylko ciążowe, także po prostu większe niż zazwyczaj albo luźniejszy fason. Czy warto - oczywiści. Nie ma miesiąca żebym nie kupiła kilku ciuchów, dlaczego w ciąży miałoby być inaczej? Pracowałam do 37 tc więc potrzebowałam "wyjściowe ciuchy ", swobodne do domu/na wyjazdy/spacery, rodziłam latem, więc, potrzebowałam wcześniej zimowe, potem ściśle letnie ciuchy...

Gość gość
Najlepiej u mnie sie sprawdzily dzinsy i spodniczka dzinsowa ciazowe i legginsy. Cbodzilam cala ciaze. Bluzki dluzsze musza byc