Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ładny mam dom ?

Polecane posty

Gość gość

http://pokazywarka.pl/7crbst/ chce zrobić jakiś remont czy meble nowe pokupić czy powiekszyć kuchnie kupić normalną kuchnie a nie taką 2 polową widoczną na zdjęciu czy ten bojler gdzieś ukryć czy łazienke poprawić to rodzice nie i nie szczególnie mama mówi że niektórzy mają gorzej od nas że nie jest tak źle i szkoda kasy na nowe meble itd jeśli jeszcze te są dobre i wgl nawet normalnego ogrewania nie ma tylko stare grzejniki na prąd co wy o tym myślicie ?

Gość gość
bardzo ładny ja już też bym chciała mieć własny nawet szałas byleby jak najdalej stąd

Gość gość
Pielny kot. Problemem bajwiekszym to jest chyba ogrzewanie. Strasznie duzo musisz placic za ogrzewanie.

Gość gość
to jakis maly domek,czy to tak wyglada ponuro,nie podoba mi sie nic w srodku,ale jak was nie stac na remont to zostawcie tak jak jest.

Gość gość
czy to jest w polsce?

Gość gość
wnętrze wygląda bardzo smutno i raczej biednie czy osoba, która go urządzała przechodziła wówczas depresję z powodów ekonomicznych?

Gość gość
tak w polsce oczywiscie , no tak jak mówie nie wszystko na raz ale żeby coś zacząć robić czy okno jedno czy dwa zmienić bo są bbardzo nieszczelne co powoduje wysokie koszty jednak ogrzewania czy cokolwiek nowy segment czy w kuchni coś no jak mówie czy na raty wziąść ale nie i nie im sie podoba jka jest i co zrobić nie wiem

Gość gość
dstare meble jak ktoś ma pomysł i chęci można odnowić boazeria w takim domku jest OK w kuchni meble możesz pomalować na jakiś ładny kolor a na kafelki mało efektowne przykręcić szkło akrylowe przezroczyste a pod nie zwyczajną tapetę z ładnym wzorem taki domek to wyzwanie :) uwielbiam właśnie takie wyzwania nie sposób kupić nowe meble wstawić i się nimi zachwycać liczy się aby z czegoś co jest wyczarować coś ładnego :) Kot śliczny

Gość gość
Te deski na ścianie pomalowalabym na biało. Przed domem poradziła kwiaty. Inne meble w kuchni itd. Fajny dom, tylko potrzebuje małego liftingu ;) słodki kociak ;)

Gość gość
do ogrzewania najtaniej i najlepiej w przypadku takiego domeczku letniskowego wychodzi koza plus małe kaloryfery tu masz obejrzyj https://www.google.de/search?q=koza+do+ogrzewania+foto&biw=1920&bih=920&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=Wfk3VfzPPInjO_7dgXg&ved=0CCAQsAQ

Gość gość
dizękuje , to mój skarbek mały ;) no dziękuje jednak sie nie myle i widzę że każdy z was dostzega że w środku może i było ładnie ale niestety w ubiegłym wieku i jednak konieczne są jakieś zmiany za prą też sporo płacimy bo w zimie 3-4 tyś( na kwartał) a latem 400-500 zł( na kwartał )

Gość gość
tak tylko jest ogromny problem z zamontowaniem piecyka na drewno bo nie ma kominów wentylacji w środku itp trzebabyło wszystko od podstaw zakładać

Gość gość
dlatego też koza na drewno na miał wegiel wyjdzie wam najtaniej a domku to ja ci zazdroszczę :) jest mały przytulny i można naparwdę tanim kosztem zrobić przytulnie

Gość gość
Chyba żartujesz, nie wiedziałem że jeszcze są tak wyposażone domy, gdzie w ogóle można kupić takie wyposażenie. Napisz do mediów, to przyjdą i zrobią reportaż o domu z czasów PRL

Gość gość
ale klamczuch,

Gość gość
boże dziewczyno jak ty możesz żyć w czymś takim w życi ubym nie przypuszczała że ktoś może mieszkać w takich warunkach jakie obleśne wnętrze kto w tych czasach ma bojler w kuchni takom kuchnie przestarzałą łazienka taka obskurna jaki kibel chyba z przed wojny daj spokuj dziewczyno

Gość gość
Kompletnie nie mój styl, niektóre pokoje przypominają saunę,ale i tak nie jest źle. Kot naprawdę fantastyczny :)

Gość gość
mama ma racje ciesz sie że masz gdzie meiszkać bo niektórzy takiej wygody nie mają a tobie nie pasuje

Gość gość
tylko ten jeden

Gość gość
hahhahaahhaha nie mg

Gość gość
Szczerze mówiąc, ze zdjęć wygląda jakby dom powoli zaczynał lekko prosić się o remont... Ale tylko taki bardziej odświeżający wnętrza. Jakieś nowe meble, nowsze sprzęty. Nie generalny remont bo ogólnie jest ok. Skontaktuj się z http://stolarniaekspert.pl/ - jeśli będziesz chciała robić schody. Są naprawdę fantastyczni. Znają się na robocie i dobrze podpowiadają. ;)

Gość gość
Wy chyba zartujecie, ze ktos mieszka w tych czasach w takich warunkach. To jest jakis zdewastowany domek letniskowy,a nie dom mieszkalny.

Gość gość
Własnie miałam napisać, że to wygląda jak domek letniskowy i to nie najlepszej jakości :) Nie wiem dlaczego ktoś wymyśla takie bzdury, że to jego dom..

Gość gośćula
wygląda troche jak schronisko w górach,ale kot obłędny,pogłaskaj go ode mnie.

Gość gość
Czy zamawiał ktoś cokolwiek z salonu Max-fliz?

Gość Trudaxx
Przede wszystkim brakuje tam ładnych i gustownych mebli, których na rynku nie brakuje. Czasami można je przecież zamówić u producenta na stronie- http://www.rokos.pl A z całą resztą nie wiem jak sobie poradzicie. Bo mi się nie podoba!

Gość lolek4321
jak chcesz remontować to zacznij od Łazienki z Pomysłem, z ciepłą wodą i konkretną armaturą