Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Połóg po cc

Polecane posty

Gość gość

Hej. W niedzielę skończył się moj połóg,a ja nadal plamię. Raz na różowo,raz na brązowo,w niektóre dni wcale. Po 4tygodniach myslalam,ze juz mam spokoj. Bylo czysto,a po kilku dniach rozkrecilo sie mocno na nowo. O teraz znowu plamienie. Myslalam,ze po cc krwawienie jest mniejsze niz po sn,bo przeciez lekarze czyszcza czesciowo macice podczas zabiegu. Za tydzien ide do ginekologa,ale chcialam zapytac jak bylo u Was? Moze powinnam isc szybciej do lekarza?

Gość gość
może dostałaś już okres? ja tak miałam

Gość gość
Mój połóg trwał 6tygodni

Gość gość
To na pewno nie okres. Nie boli mnie jak na @. Do tego karmie piersia. Boje sie,ze moze zostalam zle wyczyszczona. Moze panikuje...

Gość gość
Co to znaczy, że skończył się Twój połóg?

Gość gość
wiesz, ja karmiłam (przerwy miałam czasem dłuższe między karmieniami, bo dziecko długo w nocy sypiało) i nie bolało mnie jak na okres, a jednak go dostałam - jeszcze przed końcem ustawowych 6 tygodni no ale nie spieram się, w końcu znasz siebie lepiej :)

Gość gość
ChodIlo mi o to,ze skonczylo sie 6tygodni pologu. Moze masz racje,ze to okres. Moze po porodzie inaczej wyglada,a dodatkowo karmie to moze jest bardziej skapy. Dzis corka wyjqtkowo namietnie i czesto wisiala na cycku moze ssaniem pobudzila jeszcze jakies skurcze i plamienie. Mam nadzieje,ze lekarz zrobi mi usg i doklad ie wszhstko sprawdzi :/

Gość gość
Ja niecałe 6 tygodni po porodzie dostałam okres, też miałam cesarke. Co dziwne od czasu porodu w czasie okresu i przed nic mnie nie boli. A dawniej kilka dni przed już wiedziałam że okres będzie. Moja.mama urodziła mnie 10 miesięcy po bracie, urodziłam się tylko dwa tygodnie przed terminem. Brata karmiłam piersią. Tak więc stawiam że masz okres.

Gość gość
u mnie połóg trwał dłużej niż 6 tygodni, to jest przecież orientacyjnie, tak jak okres- u jednych trwa 4 dni, u innych np. 6 a karmienie piersią nie oznacza, że nie można mieć okresu, ja miałam (i też miałam cc)

Gość gość
A lekarz na badaniu usg jest w stanie stwierdzic czy to okres?

Gość gość
A skąd wiecie, że to okres był?