Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego trudno znalezc faceta na portalu

Polecane posty

Gość gość

to znane w usa ale nie wiem czy w polsce wiec sie tym dziele- Faceci na portalach randkowych albo sa zonaci ( wtedy nie maja zdjecia albo nieprawdziwe zdjecia ale nawet i maja prawdziwe zdjecie bo sa gotowi sklamac zonie ze to nie oni wstawili a zona we wszystko zawsze wierzy) albo sa to faceci ktorzy niby szukaja zwiakzu od lat ale nie znajduja ( bo nie maja zamiaru znalesc albo maja problemy natury psychcznej albo po prostu szukaja tylko i wylacznie seksu) 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

czemu tak trudno znaleźć dziewczynę na portalu? Bo te fajne są daleko, a te blisko to by na dno sprowadziły człowieka, tak...:) ale nadzieje trzeba mieć:)

Gość gość
Bo kobiety nie wiedza czego chca. Nie dadza szansy normalnemu facetowi tylko szukaja bogatego ksiecia w bialym mercedesie. A ksieciunio woli podu....czyc a nie sie wiazac.

Gość gość
ok, ale pod jakim wzgledem wartosciowej. W lozku? Czy materialu na zone? Nie ma kobiet idealnych tak samo jak nie ma idealnych facetow.

na razie to ani na to ani na to:) chce dziewczyny co będę z nią do kina chodził, na pizze do parku:) będę brał ją na ręce i przytulał:) oczywiście hormony mi buzują, ale seks jest drugorzędny:)

Gość gość
Piotrze, sory masz 16lat? Albo woz albo przewoz, na razie pasujesz idealnie w schemat. Wesmiesz, rozkochasz, przespisz sie bedziecie razem pol roku i zaczniesz szukac kobiety o wiekszych "wartosciach" Jezeli nie wiesz czego szukasz, nigdy tego nie znajdziesz.

Mam 19:) Moje wymagania są nie do zrealizowania wiem o tym, więc wezmę taką co da mi namiastkę, a ja mnie będzie dusiła jakoś, to odejdę. Ja się bardzo boję, że wdepnę w jakieś g****o, a za rok mam mature i wgl. Jestem bardzo rozsądny. Nie wiele błędów popełniłem w życiu. Niczego nie żałuje. Jak coś zrobiłem źle, to na dobre mi wyszło.

Gość gość
Spoko, Ja mam 30 lat, zone i dwojke dzieci. Powodzenia na maturze (nie wiem czemu dopiero za rok). Jeszcze znajdziesz swoja druga polowe. Rada na przyszlosc, nie zartuje. Jak zdradzii nie dawaj drugiej szansy, chciala znalesc lepszego ale jej nie wyszlo.

okey,nie dzięki, tobie też powodzenia, za rok, bo jestem w liceum zaocznym, ogólnie życie mnie nie oszczędzało przez lata nastoletnie, oczywiście wiem, że inni mieli gorzej, ale ja sporo przeszedłem, teraz wychodzę na prostą, wbrew pozorom, że tu siedzę. Siedzę tu bo lubię.

Gość gość
Ogolnie to Ci zazdroszcze, na razie bedzisz "lapal" dziewczyny na poczucie humoru i gadke. Po studiach patrza juz w wiekszosci (nie wszystkie) tylko na Twoja prace i kase.

tylko ja się na znajomych przejechałem i nie chce bliższych kontaktów z nimi. Działam na własną rękę. Kasy mam mało. Chce podrywać na swój wygląd:) Proste. Spotykałem się na kilka randek to były pocałunki, przytulanie itp., ale nic więcej:) O imprezach nie ma mowy, bo bez obstawy mnie pobiją z moim szczęściem. Mam pewne miejsce na oku na wakacje na podrywanie, aaa jak na razie to muszę podrywać w necie i miejscach publicznych:) taka prawda:) Nie mówcie mi, że tak się nie robi, bo tak ludzie wiem, że robią i z sukcesami. To, że lecą na kase potem(w większości) To przykre jest..co najmniej. Ciągle ćwiczę, jak będę miał 22,23 lata to może będzie kawał chłopa ze mnie i będę mógł na dyski sam jechać, a potem, kto by przyjechał po mnie....albo może do tej pory będę miał prawko i auto, co na razie jest niemożliwe.

Gość gość
Kobiety to dno i ziemska zaraza. Przez swoją postawę i zachowanie przyczyniły się do tego że źle je postrzegam. Z moich obserwacji wynika jedno że większość z was to puste stworzenia. Potraficie tylko wykorzystać człowieka i go ranić, za grosz nie ma w was prawdziwej miłości tylko instynkt przetrwania bezwartościowe suki.