Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że jeśli cię nie poznają

Polecane posty

Gość gość

na ulicy to będziesz bogaty a jak cię poznają to nie będziesz:O

Gość gość
Ja całe życie jestem biedna i całe życie mnie wszyscy poznają! Raz mnie nie poznawali i wówczas miałam więcej pieniążków!-Jak pofarbowałam sobie włosy na kolor czerwień wiśniewskiego! Tak.-To wtedy mnie nie poznawali i mi się wiodło. -Ale tak, to poznają mnie wszyscy nawet ci którzy w ogóle mnie nie znają! Celebryci(mieszkam w mieście gdzie się ich mija na ulicy) mi się kłaniją. Przypadkowi ludzie mówią mi że skądś mnie znają. A przy tym jestem biedna:O

Gość gość
taa, to by znaczyło, że rozponowalne osoby np. celebryci są rozpoznowani na ulicy i są biedni? jakoś nie są :P mnie nikt nie poznaje a jestem biedna

Gość gość
No oni nie są biedni bo ja ich nie rozpoznaje. Idę sobie ulicą mijam celebryte i robię ten konsternacyjny wyraz twarzy, po czym on nie wytrzymuje i mówi ,,dzień dobry" -Dzień dobry -odpowiadam, po czym pojawia się w głowie myśl,,skąd ja go quwa znam?" Przychodzę do domu włączam tv patrze o to on, aha znałam go z tv. -Czyli oni nie są rozpoznawalni tak jak ja. Kurcze huśtam dzieci na placu zabaw a obok jakiś facet mówi swojemu dziecku że z tą panią chodził do szkoły itd. itd. Nawet nie spojrzałam w jego kierunku i nagle słyszę,,Cześć Marzena!" Patrzę...-Nie znam człowieka. Takich sytuacji mam mnóstwo! Wczoraj ktoś na siłę chciał mnie znać Taka pani upierała się że mnie zna tylko nie pamięta skąd...:O Biorąc pod uwagę moją przeszłość w której jestem notorycznie rozpoznawana na ulicy, mimo że nikt mnie nie zna, stwierdzam iż mam facjatę podobną zupełnie do każdego! I jestem biedna!:O 😭

Gość gość
Pomyśl o pozytywach! Inni muszą całe życie pracować na to by inni ich rozpoznawali a tobie to samo przychodzi!

Gość gość
-Może i racja. Kilka razy w miejscach publicznych zostałam potraktowana jak vip poza kolejką.(ja już nawet nie pytam ale dziwi mnie to) Idę raz miastem a taki człowiek ze sprzętem do fotografowania mnie zaczepia i mówi mi że ja mam taką filmową twarz:D że początkowo mnie z kimś pomylił. A na moje odchodne krzyknął że powinnam pomyśleć o karierze w mediach :D