Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego o niektororch kobietach faceci mysla na poważnie a nietktore sa tylko

Polecane posty

Gość gość

do seksu? Czego nie ma kobieta ,ktora jest traktowana przez nich przedmiotowo, jak myslicie?

Gość gość
to zależy od tego jak ta kobieta jest jak się wobec nas zachowuje niektóre próbują się tak przypodobać nam facetom, że robią z siebie łatwe panienki nikt o takiej nie będzie myślał na dłuższą mete (sam miałem taki przypadek z tym że ja nie tykam jednorazówek więc ją olałem)

Gość gość
czyli krotko mowiac chodzi Ci, że ida z facetem szybko do łozka zeby sie przypodobac? A jeśli jeszcze przed seksem czesto postrzegaja dziewczyne tylko do jednego i proponuja jej układy, romanse itd? Jeśli nie ubieram się wyzywająco tylko zwyczajnie, ani nie maluję, z charakteru jestem raczej spokojna to z czego to wynika, ż etakich przyciagam najcześciej? Owszem było kilku co traktowali mnie na poważnie, ale czesciej sie spotykam z takim czyms..

Gość gość
Moze wsrod takich wybierasz co nie szukaja stalego zwiazku

Gość gość
wina leży albo po stronie faceta bo jest roochaczem albo faktycznie po stronie dziewczyny która ma taki "sposób" na zdobycie faceta i zaciąga go do wyra niektórym to pasuje niektórych (jak mnie to odstrasza) a jeszcze inni korzystają ale nie chcą się z taka związać

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość gość
gościu wyżej :D żyjesz w świecie gimby rodem z Zapytaj Beczkę :D koleś zdradzi nawet z paszczurem pod warunkiem, że paszczur będzie dyskretny, napalony i dostępny. Tym bardziej jeżeli na chałupie ma bJuty z wyciągniętą łapką i wieczną migreną. Heh....

Gość gość
Gosc 12'24 ma racje.Mnie mąż nawet po 15latach nie zamieniłby na zadna inna a to dlatego ze wiem co facet potrzebuje:dobry seks i dobre jedzenie.Zawsze jestem dla niego"dostępna"bo wiem,ze tego potrzebuje tak samo jak ja,migrenę to mam raz na parę m-cy to potrafi to przeczekać lub kiedy leżę z grupą to wiadomo ze wtedy myślę tylko o snie.Nie myśli o skoku w bok bo ma wszystko w domu i kaski nam nie żałuje na nic.Ciezko pracuje,dba o nas,o dom a w alkowie czeka go zawsze"nagroda"za trudy dnia.Poza tym dbam o siebie niesamowicie i wyglądam 10lat mlodziej niż mam.I nadal jestem pożądana i atrakcyjna.

Gość gość
sorki-miało być -leżę z grypa.taka choroba.

Gość gość
Sama o tym kiedyś czytałam bo miałam podobny problem i faceci na forum dla facetów się wypowiadali,że traktowali dziewczynę tylko do jednego jeśli: 1. Albo byli na takim etapie zycia, że nie szukali związku, 2. Albo byli zajęci i kochali żonę czy dziewczynę ,ale juz ich tak nie pociagała więc zdradzali z taką właśnie " tylko do seksu",3. Albo kobieta odpowiadała im tylko pod zwgledem fizycznym, 4. Albo kobieta była zbyt ławta i dlatego myśleli np, że może ich zdradzać więc nie myśleli o niej na poważnie. Jeden facet tam napisał, że dziewczyna na raz musi być ładna,ale nie koniecznie inteligentna, na kilka razy musi już być z nią o czym porozmawiac

Gość gość
Poza tym książka "dlaczego meżczyźni kochaja zołzy" sprawdza sie w 100%, mysle, że ona tez duzo tlumaczy

Gość gość
c***a tłumaczy! jak się będziecie zachowywać jak w tej książce to faceci będą was mieli w d***e! najlpiej się zachowywać tak jak napisała ta od seksu i jedzenia co jest 15 lat z mężem! Gratuluje!

Gość gość
Zapomniałam jeszcze dodać ze do facetow trzeba mieć podejście albo ktoś umie "posługiwać"sie facetem albo nie.Tego sie nie da nauczyć.Kiedy byłam panna to wiedziałam jakiego faceta szukam,potrzebuje i albo spełniali moje"wymogi"albo wyjazd.Nigdy nie litowałam sie nad facetem bo nie warto.Pamiętajcie!

Gość gość
wychodzi na to, że taki podział prowadzą tylko puszczalscy mężczyźni.

Gość gość
Gosc 12'52,dzięki za gratulacje.Z mężem znamy sie od 17lat . Były tez "zgrzyty"nie powiem ,to wielka proba dla zwiazku ale zawsze wychodziliśmy z tego "obronna ręką"-szczera rozmowa i seks nas godził.

Gość gość
Pani od seksu i jedzenia podala niezawodną receptę:) tez ją stosuję juz ponad 25 lat w związku:):)