Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy podob wam sie mój dom ?

Polecane posty

Gość gość

http://pokazywarka.pl/7crbst/ chce zrobić jakiś remont czy meble nowe pokupić czy powiekszyć kuchnie kupić normalną kuchnie a nie taką 2 polową widoczną na zdjęciu czy ten bojler gdzieś ukryć czy łazienke poprawić to rodzice nie i nie szczególnie mama mówi że niektórzy mają gorzej od nas że nie jest tak źle i szkoda kasy na nowe meble itd jeśli jeszcze te są dobre i wgl nawet normalnego ogrewania nie ma tylko stare grzejniki na prąd co wy o tym myślicie ?

Gość gość
Nie wyglada najlepiej, ale mozna by go swietnie odwalic, ma dobre predyspozycje do remontu.

Gość gość
no dokładnie, może maice jakieś pomysły ?

Gość gość
tak jak mówie nie wszystko naraz ale żeby cokolwiek zrobić czy zmienić okna bo są mega nieszczelne czy w łazience zamontować normalną kabine czy meble w salonie no cokolwiek to rodzice nie chcą słuchać bo im sie podoba i jeszcze nie jest tak źle i szkoda kasy i tyle

Gość ~~Vioola
Moim zdaniem trzeba zaplanować duży remont, ale jest to powierzchnia jak najbardziej z potencjałem. Zostawiłabym drewno, kupiłabym nowe meble, no i ten grzejnik nie wygląda najlepiej, dlatego sprawdź sobie kaloryfery np na http://www.instalprojekt.com.pl/ polecam poczytać blogi na temat architektury wnętrz, być może uda się samemu stworzyć koncepcję. Powodzenia!

Gość gość
tak, z tym że my nie mamy centralnego ogrzewania ,trzeba by dobudować kotłownie

Gość gość
chciałabym w łazience zmienić płytki kupic nowe wc umywalke i normalną kabine fajne są te z hydromasażami, a co do grzejników myślałam nad piecykami akumulacyjnymi są bardzo oszczędne pobierają tańszy prąd nocą a grzeją w dzień co wy na to ?

Gość prawictwo pospolite 137
u mnie też było podobnie jakieś 20 lat temu w mieszkaniu

Gość gość
oo kurwa ty zartujesz to wygląda gorzej niż hatka gierka hehe