Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZlaNaMeskiRod

Jak o takim czyms zapomniec?doradzcie.

Polecane posty

Gość ZlaNaMeskiRod

U mojego faceta znalazlam na kompie dosc odwazne fotki bylej(bez bielizny) jak sie klocilismy o cos tam to napomknelam o tym ale tak zeby sie nie zorientowal ze je widzialam, sklamal ze je usunal, guzik prawda. teraz kompletnie nie chce mi sie z nim uprawiac seksu, przytulac go, ciagle mam przed oczami ta laske wypinajaca sie i to ze mnie oklamal ze te fotki usunal. Jestem cholernie wsciekla i nie wiem co robic :(

Gość gość
Prawde mu powiedz ze je widzialas i tyle. I ze nie zyczysz sobie czegos takiego. Albo jest z toba albo ze zdjeciami bylej i moze jeszcze fantazjami o niej.

Gość gość
Stwierdzil ze nawet jak tam sobie jalies sa to przeciez on ich nie oglada a to jest jego przeszlosc i on se jej od tak nie wymaze. Szkoda ze ja usunelam zdjecia z eks.

Gość gość
To pokazuje jakimi faceci sa idiotami bez uczuc.

Gość gość
Usun mu je i po sprawie. Kak sie oburzy to powiedz ze jest z Toba wiec nie ma fotek bylych.

Gość gość
Podejście gimbusa masz,toksycznie zazdrosna jestes

Gość gość
Facet nie traktuje Cie powaznie moim zdaniem, mam kobiete- nie mam zdjec bylych (a przynajmniej nagich). A jesli on kloci sie o glupie zdjecia to znaczy ze cos jest nie tak. Ma nadzieje ze sie zejda?