Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IdealNiceTheBest

Jak odróżnić grającą niedostępną od niezainteresowanej?

Polecane posty

Gość IdealNiceTheBest

Hmm?

Gość gość
Najlepiej spytac w prost.Inaczej są potem komplikacje. Można sobie zaoszczędzić w ten sposób wiele stresow.

Gość gość
Jak daje bez gumy to niezaintersowana jak z gumą to niedostępna, jak nie daje to do kosza

Gość gość
jak jestes zonaty to jest niedostępna a jak nie jestes zonaty to jest niezainteresowana to przeciez proste

Gość gość
Poczekaj az dostanie kopa od przystojniejszego to sama przyjdzie i o********.

Gość gość
a jaka to różnica?

Gość gość
trzeba czasem popracować nad tym żeby niedostępnej przeszła na etap zainteresowanej

Gość gość
mhm i tak na jedno wychodzi :-)

Gość gość
17 17 dobrze powiedziane . Jak jestes wolny to albo jest zainteresowana albo nie, to widać. Jak jesteś zajęty ( niekoniecznie żonaty) to nawet jeśli będzie zainteresowana, uda że nie jest.

Gość gość
Zainteresowana moze byc a dostepna nie musi. Kobiety lubia miec wianuszek adoratorow skaczacych kolo nich jak pieski

Gość gość
17:30 szczera prawda :(

Gość gość
no tak rozumiem a to nie dla mnie ,ja jestem niedostępna dla każdego oprócz tego który wzbudza moje zainteresowanie,lubię tak wyróżniać kogoś wyjątkowego ,gierki nie dla mnie,mogę być np. niedostępna jeśli ktoś jest interesujący ale ma rażące wady :-)

Gość gość
Jak zachowuje się ta Twoja?

Gość gość
"Tak bardzo się boję Pokazać,że mi na nim zależy. Czy pomyśli,że jestem słaba Jeśli zadrży mi głos ? A co jeśli Jest w jego myślach jakaś inna ? Może jest zakochany ? Strasznie głupio bym się czuła. Życie potrafi być takie okrutne. Nie wiem co mam robić."

Gość gość
gość dziś Nie wiem co mam robić." x wydoroslec

Gość gość
gość dziś Najlepiej spytac w prost.Inaczej są potem komplikacje. Można sobie zaoszczędzić w ten sposób wiele stresow. xxx :D - Przepraszam, pani nie jest mną zainteresowana, czy tylko zgrywa pani niedostępną? - och, tylko gram, udaję. Proszę się o mnie dalej starać. :D

Gość gość
A jak odróżnić czy facet jest zainteresowany czy tylko udaje zainteresowanego dla zabawy, czy wcale nie jets a ja nadinterpretuje?

Gość gość
wydorośleć mam czas....może jak będę miała 40 stkę nie będę miała już takich dylematów:)

Gość gość
uwierz mi NIE DA SIE! wiem to po sobie bo jestem kobieta niesmiala i jak facet mi sie bardzo spodoba to nawet usmiechnac sie jest mi trudno. takze jedyna rzecza jaka mozesz zrobic zeby sie tego dowiedziec to podejsc i zagadac. ewentualnie powiedziec czesc jak odpowie i sie usmiechnie to podejdz i zagadaj jak zrobi glupia mine to olej. jesli znacie sie nie tylko z widzenia ale rozmawiacie ze soba to zapros ja gdzies jak odmowi olej. nie wiem co jeszcze moge napisac.

Gość gość
Ale po co odróżniać, obie należy olać i poszukać normalnej.

Gość gość
"Ale po co odróżniać, obie należy olać i poszukać normalnej." ohhh yeah :) tak mi mów tak mi dobrze :)

Gość niedostepnaaaaa
A że któraś jest niedostępna z natury to już nieważne? Zawsze albo udaje albo niezainteresowana? Ja tak mam normalnie - mija trochę czasu zanim się do kogoś przekonam, nie jest prosto mnie "urobić" i poderwać, bo jestem nieufna, podchodzę do tych spraw z dystansem. I wcale nie udaję, a podejrzewam, że może to tak wyglądać z boku, że udaję. Bo jednak jak mnie facet interesuje to spoglądam na niego, szukam go wzrokiem, czasem się uśmiechnę. Ale to jeszcze nie znaczy, że już mnie ma i nadal trzymam na dystans, dopóki nie przekonam się, że się nie bawi albo że można z nim normalnie pogadać, zawrzeć znajomość, że nie chce tylko flirtu, ale fajnej relacji, różnie. Nikt nie powie Ci jak je odróżnić, do tego trzeba trochę wyczucia. Poobserwuj uważnie, przemyśl, zastanów się, a sam dostrzeżesz i pewnie jeszcze nie raz Ci się to w życiu przyda. Sam zauważysz, kiedy naturalnie jej to wychodzi, bo taka jest i robi to nieświadomie, a kiedy udaje i jeszcze się cieszy, że tak świetnie się bawi, bo się tak ganiacie. Niezainteresowana raczej po 2-3 Twoich próbach da Ci do zrozumienia delikatnie lub powie wprost, że nie chce Twoich podchodów i kombinacji, bo zwyczajnie jej to przeszkadza. Powodzenia!