Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Petycja z trzymacie dziewictwa do ślubu ktora sie kobieta podpisze

Polecane posty

Gość gość

Kobieta? Szacunek do swojego ciała i partnera prawiczka

Gość gość
Ja mam szacunek do swojego ciała. Kiedy moje ciało (i umysł też) pragną seksu, to go uprawiam, bo nie chcę by cierpiało nie mogąc dostać przyjemności i spełnienia.

Gość gość
Dziewica to szacunek do siebie i trzymanie dla faceta :) Podpisze sie ktoras do petycji?

Do ślubu to przesada. Zwykle ludzie biorą ten ślub po ok 2-3 latach narzeczeństwa.

Gość gość
Jaki to szacunek do swojego ciała nie sprawiać sobie przyjemności, jeśli nikogo przy tym nie krzywdzę i jeśli mogę to zrobić? To właśnie brak szacunku jeśli chcę (czasem bardzo) coś zrobić, mogę (bo mam warunki, mam z kim itp) coś zrobić ale nie robię dla głupiego wymysłu, który nie ma racjonalnego wytłumaczenia. To tylko przyprawianie się o cierpienie.

Gość gość
i co z tego 2-3lat? to pokusa do łamania grzechu :) Ktora sie jeszcze podpisze

Gość gość
petycja jest o coś i do kogoś to raczej byłaby deklaracja

Gość gość
Dlaczego za długo?

Gość gość
Jak wczesniej w dziecinstwie czy jako nastolatka wytrzymalas to dalej tez wytrzymasz :) Uwazam, ze powinna byc kara 20 000zł dla nie dziewic ktore nie trzymaja do slubu. Wypełniłoby dziure w budźecie

Gość gość
ale facet cie zostawi i nabijesz statystki do 30 mezczyzn seksualnych z ktorymi spalas

Gość gość
Zostawi,bo nie czeka do ślubu? nie przesadzaj. Ślub nie jest jakimś magicznym rytuałem który zmienia facetów w wiernych i uczciwych

Gość gość
dziewictwo jak też prawictwo pokazuje nam szacunek do siebie mowi sie o tym od wielu lat

Gość gość
Ale wiekszosc mezczyzn jest dla seksu z kobieta zazwyczaj mezczyzni kobiety zostawiaja? Trzymajac dziewictwo jak najdluzej i chodzac z jednym facetem daje szanse wiekszej milosci, szacunku

Gość gość
Można chodzić z jednym. Po co od razu ślub?

Gość gość
I lepszy seks po ślubie jak trzymamy aż do ślubu prawictwo/dziewictwo Badania naukowe co do seksu az do ślubu badania naukowe sprawdzone wsrod par http://www.polskieradio.pl/23/266/Artykul/288942,Seks-przed-slubem-Naukowcy-przestrzegaja - Ci, którzy dłużej czekają, są potem bardziej zadowoleni z seksualnego aspektu związku" -

Gość gość
A jak jak się okaże, że para nijak nie może się dogadać w łóżku? Że to nie tyle kwestia ustępstw, co wręcz mają totalnie inne upodobania i dowiedzą się o tym po ślubie? To mają po życiu erotycznym, chyba że się będą zdradzać albo rozwiodą... A dziewictwo i prawictwo, jak już wspominałam, nie mają nic wspólnego z szacunkiem. To tylko taki stan. Jeszcze tego nie robiłam, więc jestem dziewicą. A jak to zrobię, to przestanę nią być i nic poza tym. Charakter mi się nie zmieni.

Gość gość
Po ślubie lepszy? on okażę się impotentem a ja będe miała duże potrzeby i co wtedy? mam przyzwolenie na zdradę,bo nie wiedziałam,że tak będzie?

Gość gość
Dokładnie ! to tylko stan natury naszej ! seks jest aktem przyjemności więc dlaczego mam sobie go odmawiać ?!? wiecie co teraz żałuje ,ze moim pierwszym partnerem seksualnym był mój mąż , nie doświadczyłam innych doznań , i tak faktycznie dopasowanie w łóżku jest bardzo ważne!!! bo gdy nie styka , inne temperamenty to sie odbija na związku niestety , są scysje i niepotrzebne sfrustrowanie !

Gość gość
ach, więc teraz posuwasz się do żebrania o petycję 🖐️ żałosne. cieszę się, że mam chłopaka, który nie jest takim świrem jak ty i razem czerpiemy radość z seksu i życia :)