Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie Babeczki

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, jestem studentką, piszącą pracę licencjacką. Tutaj pojawia się moje prośbo-pytanie:) Czy możecie mi odpowiedzieć co myślicie o Netykiecie, czy w ogóle wiecie co to jest, jak funkcjonuję? Ważna jest dla mnie opinia aktywnych użytkowników, bo przecież ich opinia jest najważniejsza. Wybieram najbardziej popularne i ciekawe forum, więc wybrałam i to:):) Pomożecie?? MARZENA

Gość gość
Z tym forum to trafiłaś akurat jak kulą w płot Marzena. To chyba jedyne jakie znam gdzie Netykieta jest nagminnie łamana, mało tego. Gro młodych użytkowników chyba nie ma pojęcia co znaczy to słowo :O

Gość gość
zagłębiając się w temat netykiety, właśnie zauważyłam, że znajomość zjawiska jest minimalna. Słyszałam też opinie, że Internet jest wolny i anonimowy, więc nie ma sensu ograniczać jego użytkowników. M

Gość gość
Taka jest tutaj netykieta, ze większosc pisze jako gość, bo inaczej by go zamęczyli wyzwiskami. Swego czasu pisalam na forum specjalistycznym, dotyczącym mojego zawodu. Tam netykieta była przestrzegana. Tu na pewno nie.