Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja umieram? Co mi jest?

Polecane posty

Gość gość

To ja od nosa. Jeszcze go mam ale jakieś dziwne rzeczy ze mna się dzieją. Z dnis na dzień znikaja ze mnie emocje i czucie. Nie czuje prawie dotyku, nie czuje jak chodze siedze leżę oddycham. Nie czuje prawie bólu oczy mam przymulone i otepiałe puste jak u lalki, wcześniej tak nie było. Nie mam w sobie uczuć, nie myślę czuje się jak roślina. Co mi jest? Do jakiego lekarza sie udac? Czy czucie mi wroci? Czy depresja daje takie objawy chyba nie?

Gość gość
ty jeszcze zyjesz?:D x marna ta twoja prowokacja, marna tak jak ty kimkolwiek jestes -100/10

Gość gość
fakt za długa 7/10 ogółem za wszystkie, oprócz tej 0/10 :D

Gość gość
Przyrzekam na wszystko. Zamiast pisac o prowokacjach coś mi doradzcie bo umre jiz jestem jak roslina z dnia na dzień co raz bardziej

Gość gość
Tak szybko z zatkanych uszu przeniosło się na nos, to jakiś bardzo groźny i zjadliwy wirus , może to ej boli :)

Gość gość
Moze to po prostu przekleństwo i pech. Juz nawet ta która kocham nie wzbudza we mnie żadnych uczuc chociaż kocham to organizm nie reaguje na to a moja pustka w oczach ja przeraza widzialem to w jej oczach.

Gość gość
Widziałeś?,kiedy ?

Gość gość
poczucie kolapsu ciała. nieczucia się w ciele, wystepuje w schizofrenii, ale też w innych powaznych chorobach psychicznych. udaj się czym prędzej do pszychodni pychiatrycznej, przyjmą cię bez kolejki, tylko powiedz to co tu piszesz.

Gość gość
Nos mi zepsuli alr to pół biedy i tak miałem u niej szanse jak miałem swoje oczy, a obecnie mam jakieś puste, mętne zje/bane i juz mnie nie chce :(