Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spozniona

Powiedzial ze mnie kocha a teraz ma dziewczyne

Polecane posty

Gość Spozniona

Od jakiegos czasu rozmawialam/przyjazdzilam sie z pewnym facetem. Dobrze nam sie gadalo ale zaczelismy raczej jak znajomi nic wiecej, ale z czasem zaczelam cos do niego czuc.. Ta znajomosc ciagnela sie przez pare miesiecy i nic nie wychodzilo. Nie dawno dowiedzialam sie ze on powiedzial swojemu przyjacielowi ze mnie kocha itd ale chyba w tym czasie spotykal sie z inna dziewczyna i teraz prawdopodobnie sa w zwiazku? Co mam zrobic? Co mam myslec? Dorosla juz jestem a problemy jak w podstawowce :)

Gość gość
porozmawiaj z nim

Gość Sponiona
Porozmawialabym ale boje sie odrzucenia.. Poprostu nie wiem co bym miala mu powiedziec i co mam o tym wszystkim myslec

Wg. mnie jak by Cię kochał i był tego pewien to powiedział by to Tobie a nie swojemu przyjacielowi :-o

Gość Spozniona
mówił , że mnie w życiu ustawi, że jest inżynierem i będę wiodła lekkie życie u jego boku a się okazało , że ma dziewczynę , mieszka nie w willi jak mówił tylko w hotelu robotniczym , pracuje jako pomocnik murarza

Gość Spozniona
Mysle ze on to powiedzial jemu to w tajemnicy pod wplywem :P nie wiem naprawde moze najlepiej bedzie mi go sobie odposcic

Gość gość
Tez cie kocham i niemam dziewczyny. I co ja mam z tego? Ja konia wale i zyje zabaw naucz sie bawic palcami. Chcesz miec dziecko ci wiele zrobie . Problem? Wiecej kasy ma. Dzis wyplacile 50 :-) mam? Mam.robisz z siebie worek . Milosc to jak mc 2 szyposc i juz masz brUch. Iemusisz kochac zeby po sadac sie szfendac . Sory moze jestes ewenement .

Gość Spozniona
On mu to powiedzial w tajemnicy pod wplywem :P nie wiem co myslec moze najlepiej go sobie odposcic