Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

brak mi sił na wszystko już

Polecane posty

Gość gość

Za tydzień w sobotę robie sporą impreze dla współpracowników. Nie mogłam odmówić bo mam wobec nich pewien dług i juz głupio było się migac. Na imprezie tej ma być 20 osób. Jestem w 8 miesiącu ciąży i mam małe dziecko. Logiczne że słabo się poruszam i generalnie wszystko zajmuje mi więcej czasu a trzeba sprzatnac upiec ugotowac zrobić zakupy. Nie powiem bardzo liczylam na pomoc mamy że zajmie sie w czasie imprezy moim mlodszym dzieckiem od poludnia zebym miala czas to wszystko przygotować. Niestety moj dziadek wymyslil sobie swoja wlasna impreze w tym samym terminie i mama ma mu wszystko na nia przygotować. Na jego impreze przyjdą tylko dwie osoby jego syn i szwagier. Wkurza mnie to bo dziadek nic sam nie zrobi a wymagania ma wielkie. Oczywiście mama chce bardziej pomoc jemu niz mi bo w koncu to jej tatus i byc moze to jego ostatnia imprezka w zyciu ma 83 lata.... ech... zostaje z całym problemem sama z mężem ale maz jest mi tez potrzebny do dzwigania i innych rzeczy a nie do opieki nad malym. Ech jestem zdruzgotana i przerazona tym co mnie czeka. Ile to trzeba rzeczy przygotowac a z moim malym to po prostu nierealne. Juz nie wiem jak to rozegrać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować