Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam problem

Polecane posty

Gość gość

nie potrafię się rozluźnić w towarzystwie niektórych ludzi a może więcej niż niektórych ale w mniejszości przypadków jest to bardzo nie wygodne i nie chodzi tylko o płeć przeciwną ? Ma ktoś jakieś rady. Chcę być swobodna. Nie mogę

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Rada, komp sie w goracej wodzie i sikaj doniej. Problem ci minie z czasem . Ach zapomnial bym raz w tygodniu skieroj prysznic w wiadome miejsce i niewstyc sie ze ktos w ku hni uslyszy ze sikniesz se:-)

Ja mam dokładnie tak samo jak ty ale tylko i wyłącznie w towarzystwie osób do których nie pasuję. Kiedyś strasznie mi to przeszkadzało aż w końcu zrozumiałam, że to nie ze mną jest coś nie tak tylko z nimi i teraz już nie próbuje na siłę zaprzyjaźnić się z osobami, które nie są mnie warte natomiast w ,, swoim" towarzystwie jestem najbardziej aktywną osobą :) Może zbyt bardzo próbujesz wykupić się w towarzystwo osób, które nie są ciebie warte:) pozdrawiam

Gość gość
ja te osoby lubię . Mam 22 lata. Z nimi nie ma problemu. Ja nawet z nimi nie rozmawiam . Wystarczy że wiem że są za ścianą. Wiem głupie ale to może wystarczyć