Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pampers sleep play

Polecane posty

Gość gość

witam,ktoras z Was kupuje te pieluchy?jakie macie o nich zdanie?pytam,bo ostatnio byla na nie promocja w carrefour i wychodzily taniej niz dada ,kupilam paczkę na próbę,i pierwsze,co zauwazyłam,to ze są cieniutkie i bardzo intensywnie pachną piszę o tych w pomaranczowej paczce.

Gość gość
ogólnie ok ale mi przeszkadzało, że nie mają regulowanych boków

Gość gość
sa dobre i tansze od zielonych

Gość gość
Nie polecam moj maly mial po nich odpazenia i wysypke. Nie kazde dziecko moze ich uzywac. Lepsze zwykle pampers.

Gość gość
JAk dla mnie tragedia... brak regulacji boków.. jakiejkolwiek.. jedne z gorszych pieluch, spadają z pupy. Miałam jedną paczkę tylko i powiedziałam: nigdy więcej.

Gość gość
My je dostalismy,wczesniej uzywalam dada premium,te najciensze,ale sleep&play sa jeszcze ciensze i tak sie zastanawiam,czy to rzeczywiscie jest taniej bo moze bedzie trzeba czesciej zmieniac niz dade,wiec na jedno wyjdzie ale na noc nie mam odwagi zalozyc,boje sie ze przesika

Gość gość
mialam, wcale nie przesikiwał, nawet po paru godzinach w nocy byla napompowana, ale nie przelana, fakt zapach intensywny, pewnie nasaczone czyms niepotrzebnym, ale ogolonie ok. Wole jednak zielone, ale dla swojej wygody, bo maja reg. boki i ogolnie mniej pachną