Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Badania prenatalne Łódź

Polecane posty

Gość gość

Witam, postanowilam sie dzis wybrac na badania prenatalne. Czy ktoras z Was byla na takich badaniach? Jak one wygladaja? Czy dostaje sie opis badan, zdjecia? W jakiej technice wykonywane jest usg? Jestem w 21 tc. Wizyte umowiona mam na nastepny tydzien.

Gość gość
To zalezy do jakiego lekarza sie wybierzesz, ale np. moj lekarz dba o mnie w pelni. Wybor badan niezliczony: test papp-a, potrojny, zintegrowany, nifty... Do tego standardowo usg.

Gość gość
A co to za lekarz w takim razie? Mozesz podac na niego namiary albo po prostu imie i nazwisko?

Gość gość
w Lodzi byłam u dr Dudarewicza, w 13 i 20 tc. bardzo miły lekarz, wszystko wyjaśniał "po ludzku" w zrozumiały sposób. dostałam opis badania, serię zdjęć dla lekarza prowadzącego. wyniki były ok, więc sugerował, żeby juz testów żadnych nie robić. usg w 20 tc mogło być 3d ale synek sie wypiął i zasłonił więc jak sam lekarz stwierdził nie było sensu. nie naciągał na kasę, bo widziałam zdjęcia robione na siłę i w sumie rodzice nic z nich nie mieli.

Gość gość
Ja bylam u dr. Wojciecha Ałaszewskiego - przyjmuje w Łodzi na ul. Julii 2 lok. 3

Gość gość
Ja tez bylam u dr Ałaszewskiego. Usg trwalo godzine i 20min. Juz myslalam ze nie wyleze :) mega dokladnie wszystko sprawdzone po kilka razy. Zaplacilam 150zl

100 zł, dr Perenc, plac Pokoju. Dokładnie, wyczerpująco i bardzo, bardzo kompetentnie. Świetny sprzęt poza tym, wieloletnie doświadczenie, a pani dr bardzo sympatyczna, ludzka. Polecam.

Gość poravny
Mowicie o Wojciechu Ałaszewskim stąd? http://prenatalnebadania.pl tez bylam u niego, i przyznam ze bylam zaskoczona ze tak dokladnie wszystko zrobil. kolezanki jak chodzily na nfz to im tylko ciach ciach i nastepna. a tu wszystko fajnie, kulturka..

Gość gość
no ja akurat chodziłam na nfz (ale nie w łodzi) i miałam badanie robione dokładnie - trwało około godzinę, byłam 2 razy - w 13 i 22 tyg. ciąży

Gość gość
gdzie można zrobić w miarę szybko?

Gość Ahmanta
Odezwij się do Multiklinik https://multiclinic.pl na pewno dopasują Ci szybki termin badań. Możesz do nich odzywać w najwygodniejszy dla Ciebie sposób, ja np. zawsze umawiam się mailowo.