Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kinga96

Kocha mnie, ale nie potrafi ze mną być.

Polecane posty

Witam. Jestem z moim facetem 4 lata zakochał się we mnie od razu. Oczywiście ja odwzajemniłam się tym samym. Na początku było wszystko super było tam trochę kłótni o drobnostki ale dopiero zaczęliśmy siebie poznawać. No więc psuje się od jakiegoś miesiąca. Nie mam ochoty z nim na seks wgl. Rodzice wyjechali na 4 dni oczywiście zaprosiłam go do mnie żeby spędzić miło czas. Ostatnio pokłóciliśmy się i to ostro. Na następny dzień napisał, że chce odpocząć musi wszystko przemyśleć bo go dobijają te kłótnie. Wyjechał w delegacje, nie odzywałam się do niego czekałam na jego ruch. Odezwał się mówiąc, że mnie kocha ale nie potrafi ze mną być, że za dużo się wkurza w tym związku. Dodam, że się strasznie zmieniłam dla niego. Przedwczoraj powiedział znowu, że mnie kocha i możemy zostać przyjaciółmi oczywiście ja nie chciałam, wolałam żeby był ze mną ale nie naciskałam. Wrócił do mnie. Jednak wczoraj znowu coś go ruszyło i powiedział, że to nie ma sensu, ze on się czuje źle w tym związku, że on tego nie widzi już dalej. Załamałam się. Chciał żebym przyjechała do niego w sobotę wszystko wyjaśnić dlaczego tak jest, dlaczego on już nie potrafi być ze mną, oczywiście mu napisałam, że nie przyjadę bo wiem jak to się skończy to powiedział, że seks z przyjacielem też jest fajny bo się kochamy, ale ja tak nie potrafię. Jednak zastanowiłam się i chciałam jechać do niego ale on gdzieś już na weekend umówił się z rodziną i mogę wpaść tylko na godzinę żeby pogadać i pojechać do domu. Nie mam pojęcia dlaczego on taki jest. Rozumiem czasami powiem coś głupiego na kogoś temat ale to nie jest powód żeby od razu robić problem i się kłócić. Naprawdę nie wiem co mam robić, nie mam już pomysłu dlaczego on to zakończył bo go niby kłótnie przerosły czy wydaje wam się to dziwne?

Gość gość
Zasada pierwsza: jak sie kogos kocha, to sie tej osoby nie porzuca. Dziewczyno, on cie nie kocha, specjalnie tak mowi zeby zostawic sobie otwarta furtke. Nie daj sie juz tak manipulowac! Cwaniak wymodzil jeszcze przyjacielski seks. A skoro sie kochacie, to sie nie porzucacie, tylko razem wspolnie walczycie o siebie i swoje szczescie, razem pracujecie nad swoim zwiazkiem, wlasnie w imie tej milosci. A jak on nie chce z toba byc to hm... wszystko jasne.

Gość gość
bo tobą manipuluje, poza tym chce seksu bez zobowiązan wiec mowi takie bzdury zebys mu uległa, a ogólnie to ma Cię już gdzieś

Gość gość
Bo nie chce palic mostow. I wie ze nadal bedziesz uwiazania do niego zyjac nadzieja ze skoro kocha to moze znow bedziecie razem. No i on ci miedzy wierszami powiedzial dlaczego twierdzi ze kocha - bo wtedy moze dostac od ciebie swobodny seks - "przeciez sie kochamy". Urobil cie cwania, i tyle.

Ja chce walczyć o ten związek ale nie wiem już sama jak. Nie chce kolejnej nocy przepłakać

Gość gość
Walczyć? Nie bądź śmieszna. Jemu na Tobie nie zależy, nie ma o co "walczyć". Nie poniżaj się.

Już mam mętlik w głowie. A jeszcze tydzień temu mówił, że będę z nim zaręczona, że wyjedziemy na wakacje razem w czerwcu czyli to wszystko było kłamstwo. Może chce innej dziewczyny albo z kimś pisze ;(

Gość gość
Bardzo mozliwe ze sie w innej zakochal albo juz ma inna chetna na boku.

Gość gość
Odeszlam po roku po takiej znajomości..Slowa a czyny to dwie rozne sfery!!!!