Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chrzest w polowie maja czy odkupic to? zdjecie.

Polecane posty

Gość gość
Nieciekawie to wygląda

Gość gość
No jezeli mieszkasz na Syberii to kupuj.

Gość gość
Nie podoba mi się. Ja mam Chrzest synka 17 maja i tez nie wiem co kupic

Gość gość
wiadomo,że musisz mieć coś do ubrania,gdyby pogoda nie dopisała.Ale mi osobiście ta kurtka/sweterek nie podoba się.

Gość gość
A ile miesięcy ma Twoje dziecko? Ja tam osobiście nie lubię kurteczek dla leżących niemowląt. Wolę np. cieńszy kombinezon i kocyk w razie czego.

Gość gość
Zwariowałaś- wykończenie kożuchem w maju, jest tyle zestawów z kurteczką białą zakładaną na mini garniturek. My chrzciliśmy 2 razy- raz w marcu i raz w lutym i wtedy ok- ubranka były podobnie wykończone ale w maju????

Gość gość
Na zimę to ok ale nie na maj

Gość gość
Bez przesady.. owszem, w maju może być chłodno (jak również bardzo gorąco), ale ta kurta jest na prawdę gruba. Nie daj sobie wcisnąć!!! Rozumiem w lutym, w marcu... ale w maju? Na pytania nie odpowiadam, bo chrzcin nie robiłam i nie mam zamiaru.

Gość gość
Nie, ta kurtka to w ogóle nie na tą porę roku -na zimę jak już.

Gość gość
Nie bierz tego :D ja chrzcilam córkę w zeszłym roku W MARCU i miala cienki plaszczyk polarowy-jedna warstwa polaru. Nowy kosztował 30 zł w normalnym sklepie dziecięcym, poszukaj często mają takie różne wdzianka

Gość gość
A chrzcilam dwójkę dzieci. Polecam lokal. Za około 20 osób 1000 zł za obiad i później jakieś jedzenie typu sałatki itd. Osobno tort i ciasta i napoje zimne. W1500 się spokojnie zamknelam- ciasto jedno upiekla mama, drugie teściowa, ja zamówiłam tort, dla księdza 50, rajstopy butki itd to maks 100, swiecasukienkę pozyczylam od koleżanki

Gość gość
U nas chrzciny na 25 osób * 120 zł w tym obiad dwudaniowy, przystawki, sałatki, ciasta, tort, owoce, napoje.... Ksiądz - co łaska, ale nie mniej niż 250zł

Gość gość
MAsakra z tymi cenami teraz... ponad 100zł za obiad dla 1 osoby... ja w 2005 roku płaciłam 110zł za osobę na weselu... (a jedzenia było mnóstwo... i ludzie najedzeni, a zostało tego tyle, że pomrożone mieliśy nawet 2-3 miesiące). Nie zazdroszczę wydatków..

Gość gość
Komplet ładny ale bez tej kurtki w maju to wystarczy chyba tylko ten sweterek pod spodem ; chyba że będzie bardzo zim no to możesz dokupić jakiś sweterek albo polar bialy