Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pozwoliłam kolezance zostać na noc, bo ma chorobę skóry.

Polecane posty

Gość gość

Ma Atopowe Zapalenie Skóry, wiecznie się drapie, leci jej krew z ran na ciele a ona się mnie zapytała czy może u mnie przeconować. Odmówiłam mimo, że uwielbiam gości ale nie wyobrażam sobie że ona śpi w mojej pościeli, którą zakrwawi i na której zostawi naskórek ble (nawet po wypraniu brzydziłabym się w takiej pościeli spać). Też byście tak zrobily na moim miejscu?

Gość gość
Też bym odmówiła.

Gość gość
Przeciez to nie jest zarazliwie, to jest alergia A sztućcami w restauracji ( umytymi ) nie brzydzisz sie jesc? a w hotelu nigdy nie spałas? Nigdzie nigdy nie wyjeżdzałas?

Gość gość
Zawsze przynoszę własne sztućce, zawsze mam pościel, albo śpiwór. To chyba normalne zachowanie ludzi świadomych zagrożeń i po prostu higienicznych.

Gość gość
Kolezanka była bezczelna, prosząc o nocleg. Trzeba pamiętac o swoich ograniczeniach, by nie powodowac tego typu sytuacji. W hotelach mają takie pralnie i detergenty, ze wszystko spiorą i odkażą.

Gość gość
Oczywiscie z tym, że noszę swoje rzeczy to podszyw. Ale ogólnie nie miałam ochoty znów jej nocować. Kiedyś przyszła, to jak rano zobaczyłam tę pościel to myślalam, że się zwymiotuję, cała w plamach krwi, do dzisiaj już więcej tej poscieli nie użyłam a zdejmowałam ją w rękawiczkach. Dla mnie to jest niekomfortowe nocować kogoś z takim problemem skórnym i jeszcze to jej drapanie, fuj. Tak jak ktoś przede mną napisał, to było bezczelne z jej strony że mnie prosiła o nocleg. Autorka