Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Denimowa

ogólnie ale uczuciowo w związku a jednak coś... nie tak.

Polecane posty

Gość Denimowa

Temat może nie na ogólny, ale z racji że większość osób tu czyta nie będę bawić się w kategorie. Problem jest duży jak nie dramatyczny, nie potrafię sobie poradzić i czuję że dzieje sie coś niezrozumiałego, mam faceta od 11 lat mamy dziecko 7-letnie wszystko pięknie ładnie, ale nie do końca... Dla niego zrezygnowałam z wielu rzeczy, również ze znajomych po tylu latach coś pękło, zaczełam wychodzić do ludzi , na imprezy wkoncu złapałam nowe znajomości stare poświęciłam na rzecz związku, partner jest typem domatora , nie lubi nigdzie wychodzić, do sklepu co najwyzej i swoje pasje. Przez wiele lat czułam sie jak w klatce a teraz jak uwolniony ptak, tyle że zauważyłam niepokojąco sprawe . angazuje się we wszystkich kontaktach, nie chodzi o zdrade nigdy go nie zdradziłam, kocham go ale nie czuje się szczesliwa :( wiele osób mówi mi że powinnam zakończyć "ten toksyczny związek, bo się marnuje" ja tak nie potrafię.. spotykam na swojej drodze facetów którzy owszem podobają mi się itd , w myślach różne rzeczy ale nigdy absolutnie do niczego nie doszło. Mam za przeproszeniem rozp*****l emocjonalny i nie potrafie tego ogarnąć, może ktoś miał podobnie i jakos logicznie sobie poradził. Napisałam w skrócie omijąc wazne fakty ale to na teraz może później rozwine.

Gość gość
skoro ominelas wazne fakty, to coz Ci mozemy poradzic... czasem tak jest, ze w zwiazku sie cos wypala, w koncu jestescie 11 lat razem, a Ty teraz moze bedziesz chciala druga mlodosc odkrywac. ale w sumie moze powinnas sie ogarnac skoro masz z facetem dziecko.