Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam kiedyś piękna

Zakochałąm się w chłopaku, a on we mnie... nie do końca

Polecane posty

Gość byłam kiedyś piękna

Od dłuższego czasu rozmawiam (piszę) z gościem, naprawdę go polubiłam. On zawsze mówił, że jest nieładny i wierzyłam że tak jest. Sama nie jestem ale... byłam. Otóz choruję i wskutek przyjmowania pewnych leków przytyłam sobie wesoło i dużo i wyglądam inaczej niż parę lat temu. Postanowiliśmy sobie wysłać zdjęcia. On okazał się normalnym chłopakiem! Wcale nie bryzdkim, choć Brad Pitt też nie. Ale im dłużej go poznawałam i patrzyłam na to zdjęcie tym bardziej coś zaczynałam... czuć. chyba. Ja mu wysłałam swoje teraźniejsze oraz stare zdjęcie, żweby miał porówannie mnies zczupła a puszystą. On mi wtedy powiedział, że autentycznie brałby się za mnie gdybym powróciła don wyglądu 17tki. Do tego stwierdził, że byłam "śliczną laleczką" czy tam jakoś tak. On nie wie że choruję i nie wrócę raczej do starej figury. Dzisiaj wysłałam mu inne stare zdjęcie i naprawdę stwierdził że laska 10/10 ze mnie była i powinnam się brać za siebie i być jak kiedyś. W zamian wysłał mi swoje zdjęcie, żeby być fair, takie najnowsze. Ogolił brodę którą miał... OMG! JAKI ON JEST PO PROSTU... WRĘCZ ŚLICZNY. Delikatny uśmiech na ustach, wesołe spojrzenie, i wygląda tak przystojnie jak nigdy że szczęka mi opadła i nie mogę jej pozbierać. Teraz ciągle o tym myślę. Że chyba się zakochałam, a ja nie jestem w jego typie! A byłam kiedyś! Nie mogę tego znieść, nie mogę z tym żyć, że czuję coś do niego! Na dodatek na forum wyrywa on jedną laskę i to widać a ja czuję się o nią kurde zazdrosna!

Gość byłam kiedyś piękna
up

Zdjęcie to nie jest obraz osoby na żywo. Wszystko zależy od światła, im lepsze światło tym lepsze zdjęcie. Na jednym można wyglądać przeciętnie a na innym zjawiskowo. Może jest laską na forum, a w rzeczywistości zboczonym dziadkiem :-) kto wie ?

Gość byłam kiedyś piękna
to raczej on bo zdjęcie zrobił na prośbe i było ustalone parę szczegółów jakie mają być na nim. Może na tym wyszedł fajnie, ale widziałam jego parę zdjęć i ogólnie nie jest zły. Na innych nie aż tak przystojnie ale nie jest najgorszy. Najgorsze jest to że w połaczeniu z rozmową z nim naprawdę zaczynam coś poczuwać do jego osoby

Gość byłam kiedyś piękna
A on wyrywa tamtą laskę i naprawdę widać że jej się to podoba

Gość byłam kiedyś piękna
Kuwa nie zniesę tej zazdrości o nią