Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mysli ze chce go wrobic w dziecko....

Polecane posty

Gość gość

na poczatku dodam ze mamy po 30+ ostatnio byla rozowa ze nie bedziemy sie zabezpieczac,ale uwazac...co nie jest wcale zadnym zabezpieczeniem.akutat mialam dni nieplodne wiec powiedzialam ze dzis moze....no i ...no i koniec czegos co zapowiadalo sie pieknie.nasz zwiazek naprawde byl udany,cociaz moze mi sie wydawalo.nie znamy sie dlugo ale jak on stwierdzil nie jestsmy gowniarzami,nie mamy na co czekac. no a teraz to on nie odbiera tel,nie odzywa sie,napisal ze sie zrazil itp.przeciez po miesiecznej znajomosci nie planuje z kims zakladac rodziny.najgorze ze sie zaangazowalam,wiem ze on tezbylbardzo zaangazowany.chcialabym odzyskac ta znajomosc

Gość gość
a zalał ci forme?

Gość gość
po miesiącu zwiazku ty kochasz sie z facetem bez zabezpieczenia?:-( nic o nim nie wiesz, nie dziwie sie ze facet się wystraszył:-( poza tym mi to tez wygląda na to ze chcesz go złapac na dziecko:-( Tez mam ponad 30 lat ale nie wpadłabym na to zeby bzykać się bez gumki po miesiacu znajmosci. To bardzo zle o tobie swiadczy. Nie boisz się chorób? A co jakbyscie wpadlli? przeciez wy sie nawet nie znacie po takim czasie

Gość gość
wiem ze nie pownnam tak zrobic,i sama sie dziwie ze sie zgodzilam na to,sama sobie pluje,no ale stalo sie,nigdt yak nie zrobilam. napewno nie chce go wrobic,przeciez moglby mnie zostawic i co mam byc samotna matka o niee.moj blad ze nie bylam stanowcza tyko tyle

Gość gość
On wcale nie myśli, że go chcesz wrobić w dziecko. Chciał bez gumy, dostał co chciał i cię olał. Ja bym po tej rozmowie myślała, że to on chce mnie wrobić w dziecko.

Gość gość
poza tym mi to tez wygląda na to ze chcesz go złapac na dziecko x Z tego co pisze autorka, to on wyskoczył z uważaniem zamiast zabezpieczaniem się. To gdzie ty tu widzisz łapanie na dziecko z jej strony? Raczej duża naiwność, a nie łapanie.

Gość gość
kurcze najgorzej ze mi zalezy,nigdy czegos takiego nie przezywalam

Gość gość
jestesmy razem od 5 lat a nie od miesiąca

Gość gość
to on poiedzial ze nie chce sie zabezpieczac.wiec zaroponowalam ze ja bede brala tabletki rowniezpowiedzial ze nie bo skoro chcemiec dziecko to nie powinnam brac .wiec nie rozumiem jego obaw.kurde przeciez ozna porozmaiwac wyjasnic . z drugiej strony na to ze zgodzilam sie bez zabezpieczenia wiem ze nie powiinnam,wiedzialam na 1000 % ze mam dni nie polodne

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Gość Pleiades
Po jakim czasie można się kochać bez zabezpieczenia ? Bo czytam, że miesiąc to za mało, więc ile ?

Gość gość
czy myslicie ze jakos moge go przekonacze, ze nie tego chcialam, chcialam zeby po prostu byl ,chcialam z nim spedzac dzien cieszyc sie wiosna,cieszyckazdym dniem.napewno niemyslalm zeby zajsc w ciaze z kims kogo nie znam.nasza znajomosc ,zapowiadala sie naprawde super,wiec dziwi mnie ze on ta po porstu tak to przekeslil.a z drugiej strony facet 37 letni nie wie ze ,aby nie zajsc w ciaze trzeba sie zabepzieczac,????

Gość gość
To znacie sie 5 lat czy miesiac bo sie gubię

Gość gość
miesiac.

Gość gość
facet chciał cie bzyknac i to zrobił i teraz już nie jest zainteresowany. Nie sadzisz ze seks po miesiacu znajmosci to jednek troche słabo?

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze niestety facet cie wykorzystal. Miesiac to moze faktycznie trochę krótko, ale tak czy owal gdy dochodzi juz do seksu a ta znajomosc jest na dobrej drodze to miedzy ludzmi powstaje jeszcze silniejsza wiez. Gdyby facet myslal o tobie powaznie to nie odstepowal by cie teraz na krok. Zasypywal by cie telefonami i smsami.

Gość gość
czy on nie ma imienia zaczynającego się na literę J

Gość gość
nie ma imie na M

Gość gość
wiem ze mu zalezalo, poznal moja kolezanke i sam jej to powiedzial...ale zrazil sie ps cholea wie czym/bo skoro tak mu sie wszytsko podobalo to takim czyms wszytsko przekreslil

Gość gość
wiesz ze mu zależało? haha nie bądz smieszna ze po miesiacu facetowi może zależeć. Owszem zalezy ale głownie na jednym:-(

Gość gość
Z tym ze on moze myslec ze chcialas go wrobic w dziecko dopowiadasz sobie. Wydaje mi sie, ze boisz sie ze przyczyna jego nieodzywania sie jest inny powod. Facet gdy jest zauroczony kobieta na pewno nie mysli takimi zimnymi kategoriami czy ona mnie chce wrobic czy nie. Uczucia wtedy szaleja i chce sie byc ciagle z ta osoba a nie robi sie jakichs dziwnych kalkulacji

Gość gość
ja nie wmawiam sobie tego.on mi to napisal. czy to takie dziwne ze komus zalzy,wydaje mi sie ze nie...nie byla to milosc....ludzie nie rozumieja zalezalo mu na tej znajomosci.a my kobiety czujemy takie cos....zeszta oboje nie jestesmy gowniarzami ,widac kiedy zalezy kiedy nie... spedzalimsy ze soba kazy dzien.