Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MOJA RODZINA NIE AKCEPTUJE MOJEGO PARTNERA

Polecane posty

Gość gość

Rodzina nie akceptuje mojego partnera ktory jest ode mnie o 15 lat starszy. Ja 25 lat a on 40 rozwodnik nie ma dzieci. Znamy sie jyz poltora roku. Chcemy byc razem. Moja rodzina go nie akceptuje twierdza ze powinnam miec kawalera itd ze wstyd co ludzie powiedza. Juz mialam chodzilam 4 lata to rozstalam sie bo pil. Wyprowadzilabym sie do mojego partnera ale boje sie ze bedzie to dla nich szok. Caly czas bylam grzeczna a teraz takie cos. W domu mam ojca matke dziadkow i wujka i wszysca sa przeciwko mnie.

Gość gość
No wiesz ...oni Cię widzą w kościele ,w białej sukni itd. a tu tego nie będzie ...

Gość gość
Decyzja przecież należy do ciebie. Albo stawiasz na rodzinę, albo na partnera. Zresztą śmieszą mnie takie akcje bo w żadnej rodzinie świętych nie ma, jakby im dobrze w życiorys zajrzeć, to grzechów a grzechów..... ;)

Jeśli go kochasz to z nim bądź, to Twoja decyzja - Twoje życie i Twoje szczęście :) nie daj się babo , mam znajomą która ma narzeczonego 20 lat starszego i jest ok - kochają się.

Gość gość
Slub w kościele by byl bo on poprzedni mial tyl ko cywilny. Ale moja rodzina to sami rzadziciele mowia ze nie zycza sobie zeby przychodził do ich domu itd

Gość gość
Mialam juz 2 w swoim wieku ale w nim sie zakochalam. To moj przefe wszystkim przyjaciel

Gość gość
Uwazaj na facetów z odzysku.Taki bidny,pokrzywdzony przez żonkę a bierze się za kobiete 15 lat młodszą.Może własnie z tego powodu wziął rozwód zeby zamienic na lepszy model. Ciebie też kiedys zamieni.Rodzina wiecej widzi niz Ci sie wydaje ..

Gość gość
Jak ma wyjsc na tym zle to i tak musi przekonac sie na wlasnej skorze. Nikt faceta nie zna wiec co mozemy ci powiedziec. Zyc bedziesz z nim czy z rodzinka? Zgadzam sie, ze im sie zawsze wydaje ze wiedza lepiej a niech przyznaja ze zadnych bledow nie popelniali. Z rodzina to sie ladnie wychodzi

Gość gość
jezeli jest prawdziwe uczucie, to idź za nim. komu pan bóg przeznaczy, temu na drodze rozkraczy...