Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WitchX

mam budowę ciałą Emily Ratajkowski

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 137
ratajkowski 86 cm kunis 84 cm to ma znaczenie . DZiewczyny ktore maja 85 cm w biodrach nie moga byc tak mega pociągające jak te które mają 92 cm http://e5.pudelek.pl/2473a694ca590d1cef80a1e7f3d319bb21626343 zresztą doda na 88 cm i równiez widac ze jej biodra sa za wąskie i równiesz szału nie robi

Gość prawictwo pospolite 137
88 cm dody nie jest jeszcza takie złe , bo to i tak lepiej niz 84 cm co nie zmienia faktu ze 88 cm to za mało widziałem jej tyłek od tyłu i był wyraznie za wąski Paulia Krupinska ma 90 cm w biodrach i tutaj musze przyznać , ze dziewczyna jest naprawde zgrabna najlpiej jest miec 92 cm , ale 90 cm tez jest dobry wymiar

Gość gość
DZiewczyny ktore maja 85 cm w biodrach nie moga byc tak mega pociągające jak te które mają 92 cm x nie bierzesz pod uwagę że są mężczyźni którzy mają trochę inne kryteria lub nawet zupełnie inne wydaje ci się że twój punkt widzenia zupełnego zresztą amatora i teoretyka :p jest jedynym nie jest ja lubię bardzo szczupłe z talią możliwie wąską ale bez znaczenia jest dla mnie jakie są biodra tyłek może być nawet płaski cycki niewielkie ale lubię długie proste włosy najlepiej czarne na nogach szpilki i w ogóle bardzo dopracowany wygląd i co? mam patent na ocenianie która "daje radę" chyba że ty to tylko do siebie i dla siebie piszesz i chyba tak właśnie jest

Gość gość
tyłek musi być wielki

Gość gość
zobaczyłem odpowiedź i nic kiedy jakaś REALNA kobieta? :D

Gość gość
Do p.p.137-ja mam 104 w biodrach to jest okej czy za dużo twoim zdaniem ,biust sredni widoczny .

Gość gość
widzialam ostatnio film z emily ratajkowski, z poczatku jej nie rozpoznalam, bo byla ubrana, i byla tam taka scena gdzie jej twarz mozna bylo zobaczyc z profilu, jej gorna warga wystawala na jakies 2 centymetry od reszty twarzy, nie wygladalo to atrakcyjnie, no ale ma super cialo przynajmniej

Gość gość
prawictwo pospolite 137 dziś 88 cm dody nie jest jeszcza takie złe , bo to i tak lepiej niz 84 cm co nie zmienia faktu ze 88 cm to za mało widziałem jej tyłek od tyłu i był wyraznie za wąski Paulia Krupinska ma 90 cm w biodrach i tutaj musze przyznać , ze dziewczyna jest naprawde zgrabna xx 2 cm robi ci taką różnicę? Człowieku nawet te 4 nie jest bardzo zauważalne. Weź matole pod uwagę, że jedna może mieć wąskie biodra i pełniejsze pośladki, a druga będzie miała ****ardziej płaskie, ale szerszą miednicę. A sama Doda ma męską budowę ciała. Wąskie biodra, brak talii, naturalnie płaski biust. Zafundowała sobie większe piersi, chodzi w gorsetach i na bardzo wysokich obcasach wszystko po to, aby nadać swojej sylwetce bardziej kobiecy kształt i wydłużyć krótkie nóżki. Tyłek wypina, bo to jedyna rzecz, której się nie wstydzi.

praca za 1100 zł na próbnym, 1450 zł po próbnym po miesiącu to co mnie czeka przez najbliższe pół roku

Gość gość
A co bdziesz robiła za tak zawrotną kwote?