Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan Audi

Dobry mechanik w Krakowie do naprawy Audi?

Polecane posty

Gość fan Audi

mozecie polecić dobrego mechanika co naprawi Audi A6? pzreprowadziłem się z rzeszowa niedawno i nie chce jechac do byle jakiego, a klima w aucie już ledwo dycha?

Gość Bzyku00
nie wiem, bo nie mam audi,a le mam seata i klime dobzre pzreczyścili mi w serwiskie na ul. Makuszyńskiego. Możesz pdojechać. Swoją drogą klima w audi czy w innym aucie to jeden ciul :D

Gość gościówa o
haha... :D właśnie co to za różnica w jakim aucie klima? ważne żeby mechanik był dobry :P

Gość daster
popieram klime to robi się w każdym aucie tak samo. ale popieram Bzyku ja robie też drobne naprawy w Irmarze, bo dobrze chłopaiki robią, ale na grube naprawy trzeba tam dłużje auto zostawic. daj znać czy sie duało ogranąć ta klime

Gość gość2_0
ja jeżdze do KuroDetailing Auto SPA Car Detailing i bardzo sobie chwale, polecam

Gość Luta na mikrofonie
ja próbowałem u wielu i każdy mi auto partaczył, kolega mi polecił All Cars Service s.c. i tu mi zrobili cały silnik, rozrząd i hamulce. Jest ok i tanio liczą

Gość Staszek3333
ja też naprawiam w Irmarze - pracuje tam taki Andrzej od lat on robi dobrą robote odwala!

Gość Kali090
Ja zawsze naprawiam w Irmar serwis i nigdy nie mogę narzekać

Gość gość88
Kali090 ja tez tam robie. Bardzo sobie chwalę

Gość gość
Gdybyś nadal mieszkał w Rzeszowie to bym Ci polecił serwis Euromaster SERVISGUM SANDOMIERZ. Ale Krakowa nie znam na tyle. Euromaster też na pewno ma punkt w takim dużym mieście. A serwis jest naprawdę dobry więc warto poszukać.

Gość gość
Ja tak samo.... ja korzystam z super serwisu samochodowego - autoryzowanego http://japanserwis.pl/ . bardzo dobry serwis.

Gość JanuszPP
Ja polecam Irmar na Makuszyńskiego dobrze, szybko i nawet względnie tanio. no cena do jakości

Gość gość
Nie korzystam zbyt często z usług mechaników, moje szczęście, ale jeśli miałbym faktycznie wybrać kogoś doświadczonego i sprawdzonego to w Krakowie bez wątpienia oddałbym auto do http://www.hienka-krakow.pl/ - kilka razy uratowali mi tyłek na trasie holując auto i podejmując się szybkiej naprawy. Skutecznie.

Gość andrew44
www.twojmechanik.com Jestem bardzo usatysfakcjonowany ze współpracy z tym warsztatem. Obsługa bardzo kompetentna, naprawa sprawna, ceny bardzo konkurencyjne jeśli chodzi o Kraków. Można w każdym momencie za darmo sprawdzić auto na linii diagnostycznej- za to dodatkowy plus. Fajne promocje mają. Polecam.

Gość gość
Tutaj macie doskonały przykład - http://www.niezalezny-serwis-audi.vcentrum.pl Jeśli auto dosyć nowe to radze wyłącznie autoryzowane serwisy, bo możecie sobie w taki sposób jedynie problemów narobić albo choćby utracić gwarancję.

Gość gość
W Krakowie to polecam Auto Serwis Wadowicka. Bardziej profesjonalnego serwisu nie znajdziesz. Tam masz wycenę od razu przed robotą także nie ma mowy żeby w kulki ktoś poleciał a do tego możesz być osobiście przy naprawie i jeszcze przegląd za free ci zrobią :)

Gość gość
Tak, tylko Auto Serwis Wadowicka- www.twojmechanik.com, jeżdżę tam już z trzecim samochodem i nigdy nie było zgrzytów. Wszytsko sprawnie, profesjonalnie, ceny przyzwoite no i za darmo sprawdzają auto na linii. Także wal śmiało.

Gość grora
Znacie warsztat samochody w Krakowie Auto Serwis Wadowicka ? Byłabym wdzięczna jeżeli podzielicie się swoją opinią. Z tego co widziałam na innych forach, to diagnostykę mają bezpłatną, mechanicy są świetni, szybko znajdują przyczyne zepsutego samochodu. Macie takie same doświadczenia?

Gość gość
Poczytaj sobie co jest wyżej napisane. Ludzie w samych superlatywach o tym serwisie się wypowiadają. Ja się mogę tylko podłączyć.

Gość gość
W Krakowie każdy ci powie, że auto serwis wadowicka nr. 1 Oni się najbardziej tutaj wyróżniają, oferują dużo klientom i gwarantują pełen profesjonalizm a wszystko w normalnej cenie :)

Gość gość
Zgadzam się z przedmówcami. Jak Audi i jak w Krakowie to tylko Auto Serwis Wadowicka. Zrobią Ci wszystko na tip-top za uczciwą cenę.

Gość gość
www.twojmechanik.com. Już pare osób pisało tym warsztacie. Moje Audi jeździ tylko tam.

Gość gość
Auto Serwis Wadowicka czyli www.twojmechanik.com. Biją konkurencję na głowę.

Gość gość
Warsztat połączony z holowaniem masz bezpośrednio przy Szklarskiej 13 w Krakowie. Każdy warsztat moim zdaniem powinien zapewniać holowanie, a to wcale nie jest takie oczywiste. Z usług pana Roberta Witkowskiego korzystałem już wiele razy i za każdym razem z sukcesem. Zostawiam ci kontakt telefoniczny. Ktoś na pewno odbierze, niezależnie od pory dnia 690 948 483.

Gość gość
Widzę, że nie tylko ja jeżdżę do auto serwisu wadowicka. Też naprawiałem u nich Audi. W krk numer jeden.

Gość gość
www.twojmechanik.com, świetnie wypadają zarówno w sieci jak i w realu.