Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boculka12345

Gdzie mogę uszyć suknię ślubną w Pińczowie, Kielcach lub Busku?

Polecane posty

Witam. Gdzie mogę uszyć suknię ślubną w Pińczowie, Kielcach lub Busku? Potrzebuję namiary na dobrą krawcową która uszyje suknię taką jaką chcę bez wpychania mi modeli które mi się nie podobają lub ze swojego salonu :) krawcowa z którą będę mogła się dogadać i będzie brała pod uwagę moje zdanie. Na razie zadzwoniłam do dwóch zapytać mniej więcej o cenę uszycia sukni ale obydwie nie były za miłe przez telefon, wnerwione że pytam o koszt uszycia. Wiem że muszą widzieć model sukni i wtedy wycenić ale powiedziałam że chcę prostą suknię na która wejdzie mało materiału. Jedna z nich powiedziała że to zależy od mojego portfela i ile chcę wydać na uszycie jak powiem że 2 tysiące to zapłacę tyle :/

Gość gość
Jestem z pinczowa ale nie wiem gdzie szyć :(

Dzwoniłam do jednej krawcowej na Batalionów Chłopskich ma salon sukien ślubnych i szyje też suknie. Nie jestem z Pińczowa i tam nie bywam więc nie wiem gdzie to jest. Wyjaśniła mi że na przeciwko Tesco. Pytałam jaki byłby koszt uszycia sukni i jeżeli chcę coś naprawdę porządnego to nawet 2000 zł. Ale z rozmowy nie wynikało aby chciała szyć, raczej chciałaby mi wcisnąć coś gotowego ze swojego salonu :(