Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasiaszatanistka1994

Jak dobrze znacie się na komputerach?

Polecane posty

Ja całkiem nieźle, nie rozumiem osób które mają od dłuższego czasu komputer, a nadal nie potrafią na przykład sformatować dysku, nie wiedzą co to karta graficzna albo procesor, a spotykałam nawet osoby dla których odinstalowanie jakiegoś programu to problem nie do przeskoczenia , albo myślące, że jak usuną ikone z pulpitu to usuną cały program :D

Gość gość
Czesc kasiaszatanistka, wlaczylem sobie ostatnio anthrax, ale wokal mnie odrzucil :O

Gość gość
Wystarczająco, aby ci od czasu, do czasu dowalić na kafe. :P

Gość gość
Bardzo dobrze i nie rozumiem Kaśka dlaczego sie wyśmiewasz z innych.To co potrafisz to koniec ogonka jamnika:-P

Gość gość
I co z tego? :O

"Bardzo dobrze i nie rozumiem Kaśka dlaczego sie wyśmiewasz z innych.To co potrafisz to koniec ogonka jamnika" to są podstawy, i to jest smieszne i nieco żenujące, gdy jedynym co potrafi osoba korzystająca z komputera od conajmniej około 5 lat, to przesiadywanie na fejsiku :P To świadczy chyba o jakichś deficitach w umiejętności przyswajania nowych informacji i uczenia się :P

Autorko, twoje, jak je nazywasz umiejetnosci to nawet nie podstawy. To jakby powiedziec ze druba litera alfabetu polskiego jest "B". Nie rozumiem osob, ktore zakladaja takie durne tematy.

"Autorko, twoje, jak je nazywasz umiejetnosci to nawet nie podstawy. To jakby powiedziec ze druba litera alfabetu polskiego jest "B"." Podstawy programowania w html, to też "nawet nie podstawy" ? Napisałam, czego inni nie potrafią ku mojemu niezrozumieniu, czemu interpretujecie to tak, że to jest jedyne co ja potrafię? Może warto zapisać się na kurs czytania ze zrozumieniem?

Kasiu Szatanistko , Nie jestes w stanie wymienic rzeczy, ktorych inni nie potrafia, nie do sprecyzowania. Podstawy HTML mozna opanowac mniej wiecej w godzine, posiadajac polowe mozgu. Jezeli chcialas sie pochwalic albo zeby inni cie chwalili trzeba bylo inaczej sformulowac temat albo wybrac inna umiejetnosc, ktora opanowalas do wyzszego poziomu niz klikanie w windowsie i zapamietanie kodow kolorow w html... Osoby, ktore probuja blyszczec na tle tych, ktorzy nizej upasc nie moga wywoluja u mnie odruch wymiotny.

Gość gość
Zrozum wreszcie, ze dziedzin i zainteresowan na swiecie jest tyle, co wlosow na glowie przecietnego metala. Nie kazdy sie w tym odnajduje, a odnajduje na tyle ile mu to potrzebne. Pojmij to, specjalistko od wszystkiego czyli od niczego.

Gość gość
Kasia, myślę, że skoro korzystarz też z innych domowych urządzeń (od zapewne wieeelu lat), to nie powinnaś mieć problemu z naprawą tudzież wymianą czegokolwiek, prawda...? Czaisz analogię?

Gość gość
korzystasz miało być

Gość gość
Dlaczego ty nie przebywasz miedzy sobie "rownymi"? Na jakichs forach tematycznych, gdzie ludzie inteligentni rozmawiaja na poziomie? Bo tam by cie zjedli. Lepiej byc (a raczej udawac) gruba rybe w malym jeziorku intelektualnym niz mala rybka w wielkim morzu. Nikomu tu nie udowodnisz swojej wyzszosci, bo samo regularne bywanie tutaj swiadczy o twoim poziomie intelektualnym.

Gość gość
gość dziś x :D trafione w punkt! :D

Gość gość
Jestem hakerem i odpowiem na kazde pytanie

Gość gość
Ty autorko zapewne znasz się na komputerze ale twoja mama chyba nie aż tak dobrze.

Gość gość
Wez s********j na jakies forum dla informatykow i tam chwal sie wiedza, to ci pokaza gdzie twoje miejsce w tym zakresie.

Gość madzia3109
ja się zarejestrowałam na http://zrobmikompa.pl i stwierdzam, że to bardzo pomocna strona. Jak tylko sobie coś przestawię albo coś nie działa to zawsze ktoś mi pomaga. Polecam

Gość gość
Nieznam sie na komputerach. Znam sie na pipkach. Jestes niedopupczona Kaśka:-P