Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 maja Nigel Farage wygra wybory i wyrzuci wszystkich Polaczków z UK....

Polecane posty

Gość gość

i bardzo dobrze :)

Gość gość
nie wyrzuci i bardzo dobrze że nie wyrzuci bo się rozplęgnie ta szarańcza po całej Europie i Polsce :) ale na pewno im ładnie poucina socjale oraz prawa jednym słowem umili im życie w stylu iście dżentelmeńskim :D

Gość gość
i tak was to cieszy??

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się najprawdopodobniej będzie koalicja Labour party z SNP. Torysi raczej nie dostaną większości, a UKIP ... ma małe poparcie. w Szkocji w sumie zerowe :D

Gość gość
wygra wybory? niestety nie a przydałoby się to angolom. gdybym miał obywatelstwo brytyjskie glosowałbym na UKIP. imigracja - OK - ale tak jak on chce - z australijskim system oceny kandydata. natychmiast uciąć wszelkie benefity na dzieci w PL i maksymalnie ograniczyć pozostałe. jak popracujesz i popłacisz podatki ze trzy lata - możesz się starać o jakieś tymczasowe i niewielkie wsparcie gdy masz trudną sytuację. a potem - albo staniesz na nogi, albo deportacja. i to oczywiście nie tylko dla prrzybyszów z UE - tych kolorowyych też.

Gość gość
wyrzuci? a kto jedzenie do marketów przywiezie? kto tiry rozładuje? kto z magazynów na półki wyłoży? kto mieszkania Anglikom posprząta? kto w restauracjach ludzi obsłuży? kto w hotelach posprząta? jak wyrzuci Polaków to w ciągu jednego dnia cała gospodarka w Anglii stanie! a wszyscy landlordowie od których Polacy wynajmują ponad pół miliona domów i mieszkań ze złości i straty kasy puszczą Londyn z dymem

Gość gość
a jak wyobrazacie sobie wyrzucanie wszystkich Polakow moze jakis sped na stadionie, lapanki a poznie po kolei samolotami do kraju no jak wy to sobie wyobrazacie tepe lby zaznacze ze pyszczenie mozecie sobie darowac bo nigdy w UK nie bylam

Gość gość
Taaa jka by nie mieli innych murzynow do tej roboty

Gość gość
Normalnie jesli wyjda z uni bedziesz musiala posiadac wise na legalna prace i kazdy kto zostanie zlapany bedzie wydalony. 0 benefitow ,ulg szpitali itd

Gość gość
Ja mu nie kibicuje, bo nie chce by cale polactwo z uka do pieknej Polski wróciło. Polska jest teraz naprawdę fajna. Tutaj za ukami naprawde nikt nie tęskni.

Gość gość
już wróciłeś z fabryki i nadajesz?

Gość gość
O co kaman? Nie chce polactwa w Polsce. Ciężko, to zrozumieć? Niech UK się z wami użera. Polska bez polactwa jest wspaniałym krajem. Polactwu mówimy nie. Jeśli UK otworzyło beztrosko granicę dla polactwa, zaraz po rozszerzeniu UE, to teraz niech się z nimi użera. Ten syf i tak wystarczająco napsuł krwi Polsce. My ich w kraju nie potrzebujemy.

Gość gość
już tak im nie zazdrość - to nie ich wina, że nie masz za co wyjechać

Gość gość
Ale jestescie idiotami, zeby dac sobie tak propaganda mozgi wyprac. Prawdziwe problemu tego kraju nie stanowia beneficiarze tylko rzadzy wladzy i pieniedzy bankierzy i spekulanci bankowi oraz idiotryczna polityka krajue, ktora preferuje np sprzedaz mieszkan zagranicznym inwestorom np z Chin zamiast ulatwic kupno mieszkania wlasnym obywatelom. Potem sa paradoksy, ze pol bloku stoi latami puste bo to sa mieszkania widma kupione pod inwestycje. Politycy typu Farage i ich poplecznicy namawiaja tylko do nienawisci miedzy ludzmi i sieja klamliwa propagande, a Wy jako Polacy byscie sie wstydzili popierac takich oszolomow

Gość gość
Poza tym Angole walczacy z imigracja chyba sami zapomnieli jak latami najezdzali na kraje i okradali. Do tej pory zreszta czerpia zyski ze swoich bylych kolonii w Azji i w Afryce

Gość gość
Czego ma wam emigracyjne smiecie zazdrościć? Pracy w fabrykach i mieszkania po 10 w domu wynajmowanym od Pakola? Wielkie mi halo, kible w uka sprzątać za 7 funa.

Gość gość
do 08:43 ja mieszkam w 3 osoby czyli ja, mąż i córka. a "kible" i biura itp sprzątam za 8, a nie 7 f/h :P a dzis oczywiście mam wolne bo to niedziela. wstałam, co dziecko chciało jeść. zaraz idę pobiegać. pozdrawiam i miłej niedzieli, i nie kip tak jadem bo Cię zaleje.

Gość gość
p.s. U mnie w pracy można sobie z większością ludzi pogadać o polityce. mam na myśli pracowników biur, które sprzątam, bo często zaczynam jak jeszcze polowa z nich siedzi w biurze. NIKT nie popiera UKIP. większosć planuje oddac głos na LP. jedna osoba poweidziała, ze gdyby mogła to zaglosowałaby na SNP. no ale nie może bo nie mieszkamy w Szkocji. jeden mężczyzna, Anglik po 40stce, nazwał Farage'a "kompletnym debilem za którego mu wstyd"

Gość gość
Na Faraga glosuje sam margines spoleczny, wszyscy Ci angielscy beneficiarze i bezrobotni od lat oraz "niezdolni" do pracy bo oni wierza, ze im emigrancji prace zabieraja buhahahha leniwi smierdziele, ktorzy od pokolen palcem nie rusza albo pobieraja zasilki a nielegalnie maja dochody z innych zrodel. Jesli Wy Polacy glosujecie na faraga to pewnie jestescie wlasnie na takim samym poziomie jak Ci prostacy i niedobitki zyciowe. Zaden inteligetny czlowiek nie odda glosu na tego rasiste

Gość gość
Nie denerwuj sie tylko pakuj ! O

Gość gość
UKIP i CP zawsze razem :D Wygonimy polaczkow i beneficiary z Uk :D Chwala przyjazni Nigela i Camerona !!!

Gość gość
Polaczki won z UKa. Pakować iPhone oraz stare zdjęcia z tanich wycieczek i wypad do PL, pod most albo do mamusi na garnuszek. Zobaczymy czy tacy mądrzy i zaradni jesteście. Farage zrobi z wami porządek.

Gość gość
No już się pakuję :) kupiłam specjalnie walizki LV  żeby się w Polsce pochwalić (wiesz co to za skrót) ? :) :P

Gość gość
gość dziś Polaczki won z UKa. Pakować iPhone oraz stare zdjęcia z tanich wycieczek i wypad do PL, pod most albo do mamusi na garnuszek. Zobaczymy czy tacy mądrzy i zaradni jesteście. Farage zrobi z wami porządek. xxx a ty kiedy wyjeżdżasz? ciągle obiecujesz, że wyjedziesz i nic! ciebie też będzie musiał wyrzucić?

Gość gość
A ty jeszcze w UK ? Jeszczenie spakowany ? Maj juz coraz blizej i blizej do powrotu na twoje kartoflisko :D

Gość gość
gość 2015.04.24 mądrze piszesz ! :)

Gość gość
Juz większość rzeczy wysłałem do mojego, pachnacego nowością mieszkanka, nad pięknym polskim morzem, wiec nie martwcie się o mój powrót. Wy martwcie się o to, ze po wygnaniu z UKa wrócicie do mamusi, tak samo jak przed wyjazdem, albo pod most. Przecież wizy na prace nie dostaniecie, bo Brytolom nie potrzebni sa polaczkowie, szorujacy kible z magistrem WSBzdetu. Oni wola od was Afrykańczykow i Hindusow. Polactwo chca wygonić z Wysp, jak najprędzej. Brawo Farage.