Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 maja Nigel Farage wygra wybory i wyrzuci wszystkich Polaczków z UK....

Polecane posty

Gość gość
tak sobie wmawiaj i powtarzaj - będziesz się lepiej czuć a o nas i nasze wizy się nie martw - martw się o pracę w Polsce i o to z czego zapłacisz rachunki ze tę swoją klitkę w żulerskim bloku z płyty

Gość gość
To, że tobie szef nie płacił w pl, bo dopakiem chciałaś awans dostać, to ie znaczy, że wszyscy tak mają. Juz przygrzalas fasolkę z puszki?

Gość gość
nigdy nie miałam polskiego szefa

Gość gość
To by tłumaczylo dlaczego masz tak zryta banie i tak zachwalasz UKa.

Gość gość
zamknij już ten głupi dwulicowy ryj! sam siedzisz w UK i tu zarabiasz więc skończ pluć na kraj który dał ci możliwość zarobienia pieniędzy w przeciwieństwie do własnej ojczyzny

Gość gość
Pracuje w japońskiej firmie śmieciu emigracyjny. Sram na rasistowska i brudna UKa, bo nic mi ten kraj nie dał.

Gość gość
ale ta twoje japońska firma jest w UK, prawda?

Gość gość
Niewdzieczny konus...

Gość gość
A dlaczego nie pracujesz dla polskiego szefa tylko japonskiego? Tak kochasz polske a inwestujesz w obcy kapital? Czym sie roznisz wiec od tych wszystkich ludzi na ktorych tu bluznisz? Taki z ciebie patriota?

Gość gość
Tym się różnie barani lbie, ze ja w przeciwieństwie do was, w ciągu 5 lat pracy w uka, zainwestowałem w kraju 300 tyś złotych. Rozumiesz smieciu. 60 tysięcy funtów wysłałem do Polski. Nie licząc pomocy rodzinie i traceniu kasy w każdej wizycie w kraju

Gość gość
a skad to 300 tys zloty? Gdzie zarobiles? Czyzby w znienawidzonym UKu? buhahaha jestes totalnym ignorantem. Skoro tak wielbisz Polske, czemu wyjechales i dales obcym zarobic? (przeciez wydawales tu funty na mieszkanie, transport i jedzenie), czemu nie zostales we wspanialej Polsce zeby tam zarobic to 300 tys i tam wydawac? Plujesz na ludzi, ktorzy sa na emigracji a sam dokladnie to robisz! I juz od 5 lat jak napisales. To tak jakby nalogowy alkoholik pouczal kogos, ze za duzo pije....

Gość gość
Głupia pisdi ale przecież dzięki Polsce mogę tutaj pracować. Przecież na polskim paszporcie tutaj przyjechaliśmy, nim nas nie potrzebował jako kowalskich czy pierdziezewsjuch, tylko jako Polaków. Smieciu emigracyjny, to dzięki Polsce możesz tu być a nie dzięki rasistowskiej uka.

Gość gość
gość dziś Głupia pisdi ale przecież dzięki Polsce mogę tutaj pracować. xxx to tak jakbyś chwalił matkę, że nie dawała ci jeść i wygoniła do obcych ludzi rzeczywiście - cudowna mamusia

Gość gość
Prawo nie dziala wstecz kochanie, a kazdy tutaj pracujacy polak ma z automatu status rezydenta. Wiec nie siej p**do glupoty.

Gość gość
do wszystkich debili ktorzy mysla ze jak polacy zostana wyrzuceni z anglii to gospodarka w anglii stanie ... :/ tiry zaladuje ktos inny posprzata ktos inny ugotuje ktos inny zanim przyjechaly tu kraje wschodnie byltokraj obfity w oferty pracy mozna poidziec miodemi mlkiem plynacy nie bylopolakow iwszystko sie krecilo gospodarka nie padla wiec nie czujcie sie niezastaipieni potrzebni itd... bo to tylko wasza wyobraznia inna sprawa ze ukip nie wygra wyborow bedzie mialjakies glosy ale jak rozmawiam z angolami i mowie ze ja bym na ich miejscu na niego glosowalbio wszystko co mowi brz mi z korzyscia dla angglikow to90% z nich odpowiada ze bedzie glosowac na konserwy ze nigel ma niektore pomysly dobre ale tylko niektore a cala reszta to czyste sf cos jak k***in u nas tez chcialby zlikwidowac bezrobocie utrudnic imigrantom wjazd do pl poucinal wszystkie zasilki od a do z

Gość gość
prawo ni dziala w stecz haha dobre dobre alesie usmialem:)

Gość gość
wiem nawet dlaczego - nauczony z Polski myślisz, że działa wstecz muszę cię zmartwić - nie chodzi tu o wyrzucenie Polaków, tylko o zamknięcie granic przed następnymi ja również to popieram - już wystarczy - ci ci przyjadą mogą tylko zaniżać stawki za pracę

Gość Elizkee
gość wczoraj A dlaczego nie pracujesz dla polskiego szefa tylko japonskiego? Tak kochasz polske a inwestujesz w obcy kapital? Czym sie roznisz wiec od tych wszystkich ludzi na ktorych tu bluznisz? Taki z ciebie patriota? x x a tobie się wydaje że jak pracujesz w Polsce to dla polskiego kapitału? rozejrzyj się co w Polsce jest jeszcze polskie? chyba tylko śmiecie na śmietniku

Gość gość
wstyd mi za was , po poziomie dyskusji widać poziom intelektualny żeby się tak Polak z Polakiem żarł i źle mu życzył to chyba my jesteśmy jedynym narodem takim

Gość gość
Odliczmay .... Nigel i Cameron zawsze razemmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!! Polaczki do cebulowa wracac

Gość gość
Głupia pisdo, a co masz brytyjskiego w UK. Motoryzacja sprzedana, stocznie zamknięte, kopalnie zlikwidowane. Pozostało im tylko Tesco i ropa. Przecież o to wlasbie chodzi by przyciągać obcy kapitał. Im wiecej jest go w jakims kraju tym ten kraj jest bogatszy. Co za zryte pisowska ideologia poyeby. Farage i tak was wypyerdolil na zbyty pysk, bo jestescie tam zwykle, bezużyteczne dla smiecie. Zwykła brytyjska patologia moze zastąpić was w pracy, gdyz pakować i sprzątać potrafi kazdy idiota.

Gość gość
ale ty głupi brytyjska patologia palcem nie ruszy bo pije i ćpa od trzech pokoleń a Farage nie jest taki głupi, żeby dobrych pracowników wygonić i nająć ćpunów - a temu, że zamknie granice mogę tylko przyklasnąć - nowych nam nie potrzeba

Gość gość
niech te kurffffy nie wracają NIGDY ! mają zostać tam gdzie są

Gość gość
cyli nigdy nie wyjedziesz z UK szmato - a tak nam obiecywałeś!

Gość gość
Do debila, ktory na kazdym prawie temacie uzywa wulgaryzmow i wyzywa ludzi od c****idiotow, cebulakow. Najwyzszy czas, abys zniknal z tego forum. Nic tutaj do dyskusji nie wnosisz. Musisz byc bardzo nieszczesliwym czlowiekem i zakompleksionym do tego malo wyksztalconym. Tobie sie chyba wydaje, ze wszyscy Polacy pracuja na szmacie lub w fabrykach (pewnie sam sie w takim towarzystwie obracasz). Wyjdz do normalnych ludzi, poducz sie jezyka (ojczystego zreszta tez bo chyba twoj zasob slow zawiera same wulgarzymy)

Gość gość
Japa emigracyjny smieciu.

Gość gość
Emigracyjnym smieciem to jestes wlasnie Ty! Idealny przyklad. Dziad najgorszego sortu, potrafisz tylko wyzywac i przeklinac. Typowy przedstawiciel polskiej patologi, ktora za granicami kraju przynosi wstyd wszystkim normalnym Polakom. Co ty soba gosciu reprezentujesz? Nic! Kozaczys zna forum a pewnie w normalnym zyciu jestes tchorzem i nieudacznikiem. Zaden inteligentny czlowiek na poziomie by sie nigdy tak nie wypowiadal, ale co ty wiesz o inteligencji