Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krnowl

Drut w chlebie.

Polecane posty

Witam. Właśnie jedząc kromkę z kupnie krojonego chleba natrafiłam na drut około 3 cm. Nie zamierzam przejść obok tego obojętnie, ponieważ na początku myślałam, że coś stało mi się z aparatem ortodontycznym i spokojnie wyjęłam to z buzi, a okazało się to jednak być kawałkiem zardzewiałego drutu i do tej pory mi niedobrze, jak sobie pomyślę, jakie to musiało być brudne, poza tym, ktoś mógł to połknąć. Proszę, doradźcie mi, co mogę zrobić. Zamierzałam napisać mejla do piekarni, jest podany na opakowaniu, ale nie za bardzo wiem, co napisać. Pomóżcie, jeśli macie jakieś pomysły. Pozdrawiam. :)

Gość gość
Napisz że znalazłaś drut w ich chlebie i jedząc go poraniłaś sobie podniebienie/język/dziąsło, dołącz oczywiście zdjęcie chleba oraz drutu. Napisz również że żądasz zadośćuczynienia, albo co najmniej przeprosin z ich strony. Jako konsument masz też prawo reklamacji, ale z tym zawsze idzie się do sklepu. Napisz tego maila koniecznie ze zdjęciami, a jak nie odpiszą zadzwoń i ich po prostu opieprz, ale solidnie. Ja nie kupuje chleba, sama sobie piekę i wiem co jem :) Tobie też to polecam:)