Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zabawa w górach

Polecane posty

Gość gość

chciałem opisać jak spędzam czas wolny na weekendzie , to takie moje zwierzenie można napisać otóż mieszkam w górach i jestem góralem od dzieciństwa kręciły mnie kobiety jak miałem 10 lat to łapałem dojrzałe na ulicy i ich ciągłem stawał mi, teraz spaceruję po górach i obserwuję kobiety gdzie chodza, co robią ,dzisiaj szedłem za takom jedną i zaprponowałem jej sex za pieniądze bo miałem chcice od dłuższego czasu ku mojemu zdziwieniu zgodziła sie i powiedzaiła że za darmo może mi dać a ja sie zgodziłem i nie żałuję tego potem jak skończyłem i zalałem jej forme to poszedłem dalej szukać tak dla zabawy na szlaku czy jakaś nie spaceruje i nie jest chętna ale widziałem mamuśke i mi powiedzaiala ze przy dziecku tego nie robić to sie z niom umuwiłem dzisiaj wieczorem ogólnie takie życie mi sie podoba wszczyscy moi znajomi mnie negują za to że robie takie łapanki na szlaku umawiam sie na kawke z kobietami a potem one dzwonią i płaczą . A ja to robie jednorazowo a one myślą że po taki bzykanku to jest miłość i to mnie denerwuje w kobietach że tak sie angażują we wszytko :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować