Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2015 chciałem opisać jak spędzam czas wolny na weekendzie , to takie moje zwierzenie można napisać otóż mieszkam w górach i jestem góralem od dzieciństwa kręciły mnie kobiety jak miałem 10 lat to łapałem dojrzałe na ulicy i ich ciągłem stawał mi, teraz spaceruję po górach i obserwuję kobiety gdzie chodza, co robią ,dzisiaj szedłem za takom jedną i zaprponowałem jej sex za pieniądze bo miałem chcice od dłuższego czasu ku mojemu zdziwieniu zgodziła sie i powiedzaiła że za darmo może mi dać a ja sie zgodziłem i nie żałuję tego potem jak skończyłem i zalałem jej forme to poszedłem dalej szukać tak dla zabawy na szlaku czy jakaś nie spaceruje i nie jest chętna ale widziałem mamuśke i mi powiedzaiala ze przy dziecku tego nie robić to sie z niom umuwiłem dzisiaj wieczorem ogólnie takie życie mi sie podoba wszczyscy moi znajomi mnie negują za to że robie takie łapanki na szlaku umawiam sie na kawke z kobietami a potem one dzwonią i płaczą . A ja to robie jednorazowo a one myślą że po taki bzykanku to jest miłość i to mnie denerwuje w kobietach że tak sie angażują we wszytko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach