boculka12345 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 Witam. Kto stosował młody jęczmień i schudł dzięki niemu? Proszę o poważne odpowiedzi i proszę mi tu nie pisać o hipnozie :) bo chciałam coś tu poczytać o tym a w każdym wątku o hipnozie jedna osoba podszywa się pod kilka a nie o hipnozie jest temat. Ja kupiłam w plastikowym pojemniku zmielony jęczmień. Piję 3 razy dziennie, zalewam 1 łyżeczkę szklanką wody. Piję dopiero 2 dzień. Wczoraj pierwszy raz wypiłam i strasznie mnie bolał brzuch. Nie wiem czy to wina jęczmienia ale dzisiaj też wypiłam i nic mnie nie boli. Dodam że nie chce mi się w ogóle jeść. Przed śniadaniem wypiłam to, potem po pół godzinie zjadłam śniadanie, no i do 15 nie jadłam, nie chciało mi się, no ale zjadłam coś bo przecież nie mogę o jednym posiłku być :) zobaczymy czy coś pomoże czy waga ruszy. Oczywiście jeżdżę na rowerze aby nikt nie pomyślał że nic nie robię :) Może ktoś się wypowie kto stosował jęczmień dłużej i czy były jakieś efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach