Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyklamenka

odchudzanie z witaminą b12

Polecane posty

Gość cyklamenka

...kto ze mną,podobno to działa? chcę sprawdzić!

Gość słoneczna pomarańcza
Witamina B12 a odchudzanie Witamina-B12Szukając sposobu na skuteczne i zdrowe odchudzanie warto przeanalizować wpływ witaminy B12 na utratę zbędnych kilogramów, a co za tym idzie szybsze efekty w postaci utraty wagi. Jakie znaczenie odgrywa witamina B12 w organizmie? Dlaczego uważa się, że pomaga podczas odchudzania? Na co jest witamina B12 Witamina B12 bierze udział w szeregu ważnych procesów życiowych. Jej rola opiera się na regulacji pracy m.in. układu pokarmowego oraz nerwowego, uczestniczeniu w procesach tworzenia naszego DNA oraz stabilizacji procesów krwiotwórczych. Witamina B12 jest także niezwykle ważna do prawidłowego funkcjonowania naszej skóry oraz pomaga leczyć różnorodne jej schorzenia np. trądzik. Witamina b12 zastosowanie Znaczny wpływ witaminy B12 na nasze zdrowie oraz prawidłowe funkcjonowanie organizmu jest znany od lat, jednak od niedawna przypisuje się jej także działanie wpływające na możliwość szybkiego zrzucenia wagi. Przyjmowanie odpowiedniej dawki witaminy B12 np. w suplementach diety pomaga nam wpłynąć m.in. na szybkość przemiany węglowodanów i białek oraz wzmocnić tępo naszej przemiany materii. odpowiadam na drugim wątku też :)

Gość sandoria
może warto sprawdzić ?ja czekam na sprawozdanie z odchudzania z witaminą b12,może się też pokuszę.A jaką tą witaminę należ brać?

Gość cyklamenka
ja kupiłam firmy FOOD NOW 1000 mcg i do tego b-complex

Gość gość
Ja też spróbuje tej witaminy mam 10 kg do zrzucenia,nie mieszczę się w letnie sukienki :(

Gość cyklamenka
Temat: wit.B pomaga schudnac :):) ba81sia Zdjęcie użytkownika ba81sia Listy użytkownika Dołączył: 2006-02-01 Miasto: Legionowo Listów: 80 18 kwietnia 2007, 10:26(List #1) Moje nowe odkrycie działa bez zarzutów :) Ostatnio kolezanka poleciła mi przyjmowanie wit B Complex jesli chce schudnąc... powiem tak-popukalam jej sie w czolo bo od kiedy to witaminy odchudzaja:0) Ale stwierdzilam ze co mi szkodzi.Według zalecen brałam ja po posiłku 3xdziennie i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam "luzy" przy pasku od spodni:):)bralam ją przez 2 moze trzy tygodnie i szczerze powiem ze nie przywiazywalam do tego wiekszej wagi. Jadlam co zwykle a tu prosze:) na moje oko schudlam jakies 3 kilo zrobilam przerwe na kilka tygodni i znowu przyjmuje. Rewelacyjnie pomaga utrzymac wage.Naprawde Polecam :)