Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lena24061

Dlaczego kobieta która nie chcę mieć dzieci i męża jest postrzegana jako

Polecane posty

Gość gość
Bo ludzie są zacofani i uważają że kobieta ma mieć dzieci i męża i być kurą domową . Ja nie chcę mieć dzieci i męża i mam to w d***e co o mnie myślą inni . To jest moje życie i mogę żyć jak chcę i z kim chcę .

A ja mam meza i dzieciaka choc nie chcialam... znaczy corke chcialam, chlop sie przyczepil jak rzep i oderwac sie nie chce

Gość gość
Do mnie też się przyczepił taki jeden i nie chciał się odczepić ale w końcu udało mi się od niego uwolnić . Nie wyobrażam sobie być z kimś i go nie kochać . Albo brać ślub bo co inni powiedzą . Kiedy skończy się ta ciemnota .

Gość gość
Bo potem ta egoiska na starość lata z cieczką i wręcz błaga, żeby ktoś ją zapylił i uwolnił od śmierci w samotności.

Gość gość
Czemu uważasz że samotna . Ja samotna nie jestem . Nie dla każdego sex jest najważniejszy w życiu . Jeżeli ktoś nie czuje się na siłach mieć dzieci to nie powinna ich mieć . Ile jest takich małżeństw z przymusu i tragedii , katowanie żon , dzieci itp .

Gość gość
Powiedz mi to, jak twoi rodzice poumierają i będziesz miała z 60-70lat i żadnej rodziny, dzieci, wnuków, tylko 4 ściany. Bije od ciebie infantylnością.

Gość gość
No przecież zostaje partner i rodzina siostra brat itp . Przecież nie wszyscy mogą mieć dzieci i jakoś żyją , Dzieci nie robi się po to aby miał się kto na starość opiekować , kto ma takie myślenie chyba moherowe berety .

Gość gość
Już widzę jak twoje rodzeństwo będzie miało czas na ciebie, kiedy będą mieli swoje rodziny. Raz na rok na święta wpasną, bo kto normalny by chciał jeździć do starej, zdziwiaczałej ciotki. Mam parę takich ciotek w rodzinie i je niecierpię. Upierdliwe babska... Naszczęście widujemy się raz do roku, to mogę przez 1godz. zrobić dobrą minę do złej gry.

Gość gość
Każdy ma prawo życ jak chce , ktoś chce mieć rodzinę niech ma , ktoś nie chce to nie ma . Ludzie są różni dla każdego co innego jest ważne .

z zazdrości, bo ma lepiej wyobraź sobie, autorko, że posiadasz trójkę rozwrzeszczanych bachorów i męża brudasa lenia zapładniacza gwałciciela świnię. i przychodzi taka do Ciebie powiedzmy koleżanka, która tych problemów NIE MA. wyobraź sobie tę zawiść i frustrację gotującą się w Twej macicy, wściekliznę macicy. :)

Gość gość
W doopie mam takie kobiety mogloby ich nie byc sa mi totalnie obojetne i nic mnie nie obchodza tym bardziej ich jakos nie postrzegam temat uwazam za zamkniety

a jeszcze takie coś mi przyszło do głowy, ze ludzie w Polsce generalnie odbierają innych żyjących inaczej źle. W sensie, że TRZEBA mieć męża i gromadkę dzieci, nawet sie nie zastanawiając czy się tego chce.

Gość gość
W dzisiejszych czasach to nic nowego więc kto mówi że egoistka? Mnie nie obchodzi co kto kiedy na co i po co. Zauważyłam jedynie że na ten temat najgłośniej drą mordy te niechcące. Prywatne życie jest prywatne.

Gość gość
Fanatyczko nade mną, by mieć męża lenia trzeba być też jakąś niedorobioną osobą. Po co wiązać się z patologią. Dzieci mądrych rodziców to nie są rozwrzeszczane bachory. Nie ma większego szczęścia niż wtulenie się w męża wieczorem na kanapie, wspólne spacery, podróże. Ale my mamy dopiero krótki staż małżeński - tylko 27lat + 3 lata 'chodzenia'.

Gość gość
Fanatyczko broken, afkors.

Gość gość
już myślałam że do mnie z tym śledziem jedziesz ;-)

Gość gość
zwolenniczka konkubinatu dziś nic dodać , nic ująć ,

Gość angelssentyou
Może to kwestia spotykania nieodpowiednich mężczyzn? ;) Faceci naprawdę nie są źli. Trzeba tylko się naszukać, by znaleźć cudownego mężczyznę. Zamiast narzekać na kafeterii, zapraszam na http://www.dyskoteka.co/. Na pewno poznacie tu ciekawych ludzi! :)

witam, tego żadna kobieta, która nie chce mieć męża i dzieci, chyba nie uniknie :P nie wiem, dlaczego to ma świadczyć, o tym, że jest samolubna, skupiona na sobie, bo nie ma dzieci i partnera, a jak zamiast tego pracuje społecznie albo jest np. świetną lekarką, opiekunką, to mało? ludzie lubią myśleć o bezdzietnych kobietach, jak o tych gorszych i chyba tak zostanie :/