Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysokajakbrzoza

czy 180 to tragiczny wzrost jak dla kobiety

Polecane posty

Gość wysokajakbrzoza

??

Gość gość
hmm powiem tak. Wejdź na klub wysokich i zobaczysz że tam kobiety mają nawet 2 metry. Ja mam 174 cm i chciałabym mieć troszkę mniej (170 cm) ale nigdy przez wzrost nie miałam problemów a facetom zawsze się podobałam więc hmm aż tak nie narzekam ale czasem żal mi że nie mogę założyć szpilek..

Gość gość
Spamujesz tym gównem 24/7, że aż się niedobrze robi.

Gość gość
U nastolatek to normalny wzrost, pewnie młodziutka jesteś

Gość gość
174 a 180 to niewielka różnica, przy nierównościach chodników jesteśmy niemalże identyczne:P

wypraszam sobie pisze jestem tutaj 2 godziny dziennie od 3 dni :) nikt mi nie odpisuje wiec zakladam nowe watki :( chcialabym zeby sie spolecznstwo oswojło z takim wzrostem kobiet i je w pełni zaakceptowało :*

gość dziś dzieki za pocieszenie :) ale 6 cm to ogromna roznica w proporcjach :)) w koncu ludzie nie roznia sie miedzy soba metrami tylko centymetrami 😭

Gość gość
180cm to nie jest nawet tak wysoko. Rozumiem jakbyś miała z 186cm, ale jest masę facetów o wzroście powyżej 180cm... Ogranij się lepiej...

Gość gość
a jesteś chociaż ładna z twarzy? a jak figura? waga?

Gość gość
jak to? nie wiesz jaką masz twarz i figurę/ wagę? omg....

Gość gość
Bo to takie fajne jak facet jak pudel w cyrku lata miedzy nogami.

Gość gość
ale czemu figura była by fajna gdyby nie wzrost bo nie rozumiem? co to ma do rzeczy? cycki byś miała większe/mniejsze wtedy? talię węższą? hm?

Gość gość
ale ty pierdzielisz. nawet nie potrafisz napisać jak zmieniła by się twoja figura gdybyś była niższa. Sama nie wiesz co bredzisz.

Gość gość
ja mam 173/4 ( w zależności od pory dnia) i jestem załamana swym wzrostem, więc jak dla mnie 180 to mega dużo jak na kobiete.

nierozumiem Twojego pytania? jak by sie zmienila? nic by sie nie zmienila tylko bylabym nizsza i to bylo by lepsze. a jak zmienilaby sie postura faceta który urósł by z 150 cm do 185 ? z kurdupla stałby sie postawnym mezczyzna a ja z kobyly stalabym sie ponetna kobietka 😭

a jak mam 160cm i zawsze chciałam byc wyższa:) Teraz mi juz przeszło. Zakladam więc autorko, ze jesteś jeszcze młoda- bo tylko młodość ma ten minus, ze takimi pierdołami sie przejmuje:) Nie uważam, żeby wzrost 180cm to była tragedia. Sporo facetów jest wysokich więc gdzie problem.

Gość gość
POWYZEJ174cm to dla kobiety jest juz problem,

Gość gość
do 175 cm jest jeszcze ok, powyżej to już większy problem choć nie zawszze, moja kumpela ma 187 i ma męża 190 i zakochany w niej

Gość gośćwdom
160 cm to krasnal? Nie żartuj. To jest normalny wzrost, a u kobiet po 40 tce większość ma koło tego. Krasnal to Snooki nie baba 160 cm