Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atom222222

Laptopy

Polecane posty

Gość Atom222222

Czy według was laptopy są do kitu? Według mnie tak szybko się nagrzewają sługo nie chodzą ogólnie są do kitu. Mam hp a już z 3 razy naprawiałem go....

Gość dsfsd42342
chodzi o to aby je tak skonfigurować aby się nie przegrzewały... W laptopie jedynie dysk(magnetyczny) może... paść jak się go trzyma na kolanach.

Ja mam dell studio z 5 lat i lenovo flex rok, zaden nigdy sie nie zepsul..a w PC popekalt lopatki od wentylatora,przyjarala glowna plyta,padla karta muzyczna...

Gość Atom12345
Nawet jak się trzyma na stole, biurku itp. to się przegrzewają nijak się mają do zwykłego komputera stacjonarnego :) z tym przegrzewaniem to akurat lipa jest w laptopach zwłaszcza hp mają do d**y chłodzenie

Gość Atom121212
Nie polecam laptopów hp m szansa ze za 2 lata będą nie do użycia jest 100 procentowa....

Gość gość
nie wiem jak inne laptopy ale hp mają u mnie złą reputacje :/

Gość CzadoweBąki
nie chce uśmiercać swojego hp w wodzie to idiotyczny pomysł

Gość gość
Może masz słaby sprzęt, stąd takie opinie... ja fachowcem nie jestem, ale kupiłam laptop w usa 6 lat temu - sony. Wtedy u nas takich nie było jeszcze, podobno dobry. Nigdy jeszcze nie szwankował. Kilka razy potrzebowałam pomocy, bo miałam problem z wirusami... ale to już moje niedopatrzenie i brak wiedzy. Technicznie jest super. Szukam teraz tabletu albo ipada, ale tylko ze względu na potrzebę noszenia w torbie, ten jest jednak ciężki i nieporęcznie mi z nim. Dotąd jednak niemal codziennie po kilka godzin i w domu i w pracy mi służy, znosi transport... super jest ;-)

Gość gość
HaaPeeki niby taka renomowana firma, a to ja dla mnie najgorszy szmelc, nawet już drukarki z tej firmy nie smie zakupić, bo to badziew Lubie LENOVO

Trzeba sie znac na sprzecie nim sie kupi... ja wybieralam wedle najwazniejszego kryterium, jeden jest rozowy , drugi pomaranczowy ;)

Gość gość
to rzeczywiście najważniejsze cechy ....

Gość Madagaska
No własnie zepsuł mi sie mój laptop- nie lubie stacjonarnego :( Szukam innego i słyszałam ze na electro.pl kupie laptop Lenovo w fajnej cenie. No i chyba sie zdecyduje

Gość gość
Może nosiłeś go po prostu do firmy, która nie bardzo tak naprawdę potrafi naprawiać laptopy. Polecam Ci w takim razie bardzo dobrą firmę www.arso.pl, która właśnie m.in. naprawia tego rodzaju sprzęt biurowy. Odebrałam od nich ostatnio z naprawy mój komputer i teraz rewelacyjnie działa, oczyścili go, naprawili jakąś tam część i teraz sprawdza się super. Myślę, że oni poradzą sobie z Twoim laptopem bez problemu. Świetnie znają się na rzeczy. W ogóle oni świadczą kompleksowe usługi związane ze sprzętem biurowym, kserokopiarkami itp., też je sprzedają i ich sprzęty są podobno bardzo solidne. Przejrzyj sobie ich ofertę, może zdecydujesz się po prostu na zakup nowego laptopa..Powodzenia!

Gość pascal12
nie są do kitu co Ty opowiadasz, wszędzie zabierzesz, do łóżka się położyć możesz, żeby się nie grzał kup podstawkę chłodzącą, ja kupowałem na avans.pl fajna bo służy jako stoliczek ;d