Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co sa ubrane wasze niemowlaki po domu?

Polecane posty

Gość gość

Pajac, spiochy itp? Czy spodnie i bluzki np? chodzi mi o dzieci do pol roku

Gość gość
oczywiście że w śpiochy i pajacyki bo wygodne

Gość gość
body z długim rękawem i półśpiochy

Gość gość
Body z dl rekawem i spodenki dresowe

Gość gość
Do spania w pajac lub body i spioszki. W dzien takiego wyrosnietego pieciomiesieczniaka ubieralam w koszulke/bluze/t-shirt zaleznie od pogody plus spodenki lub polspioszki. Z corka bylo latwiej, wystarczyla sukienka i rajstopy. Ja mialam tych ubran sporo, wiec zakladalam. Ale jak ktos nie chce tracic kasy na ubrania, z ktorych niemowleta szybko wyrastaja, to takiemu malcowi bez roznicy, byleby bylo wygodnie.

Gość gość
body z rekawkiem,i spodnie cienkie bawełniane

Gość gość
Moje dziecko urodziło się w styczniu, więc pól roku wypadało w lato.. zatem strój był różny.. najczęściej body z dł. rękawem + półśpiochy, body z dł. rękawem + bawełniane spodenki + skarpetki, body z kr. rękawem + półśpiochy lub spodenki, rampers... pajaców nie używałam w zasadzie (okropne ubranko.. te latające nogawki i mnóstwo zatrzasków..) a śpiochy to może kilkanaście razy i maksymalnie do 3 miesiąca..

Jak mój synek był taki malutki to też najczęściej ubierałam go w body i półśpiochy lub spodenki, albo pajacyk. Tak najlepiej, bo sama koszulka ze spodenkami się podwija.

Gość gość
ja takiego malucha ubieralam w body krotki rekaw i spiochy(zima), potem spiochy lub body i spodnie, teraz ma 8m i przewaznie ubieram body i spodnie, sukienek nie zakladam bo zle jej w nich raczkowac(przydreptuje kolanami) a