Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to na pewno Miłość ?

Polecane posty

Gość gość

Proszę bardzo o jakieś rady, pomoc. Mam 19 lat...od roku jestem w związku, na początku było nam bardzo wspaniale, on był dla mnie czuły, codziennie mowił jak bardzo kocha, pisał co chwile smsy. Po prostu był najlepszy. Jestem w nim bardzo zakochana, kocham go jak nigdy nikogo, ale obawiam się,że on już mnie nie :( coraz gorzej jest :( nie wiem, czy to moja wina :( ciągle obwiniam siebie. On się na mnie o wszytsko dnerwuje, o to że zrobie mu np bałagan w pokoju, od razu mnie wyzywa od najgorszych. Wysłyła mi smsy typu'na chuj tyle piszesz' coraz częściej tak jest :( nie mowi mi tyle wspaniałych rzeczy co kiedyś :( zdarzyło mu się nawet mnie uderzyć, za jakąś tam błachostke, zawsze to moja wina jest. Ja jestem może ta zła ? Ja do niego ciągle wysyłam smsy, nie odpisuje mi godzine to już płacze. Boje się że go strace :( czy jego zachowanie wskazuje że on już mnie nie kocha ? czy to moja wina...że jestem taka natrętna ? Prosze o odpowiedz.

Gość gość
Wiesz,cały czas nie będzie tak jak na początku...-żonaty,46lat

Gość gość
Teraz doczytałem do końca...Przesadził z biciem za jakąś głupotę.Pogadaj z nim.Jak się nie zmieni-odejdź.-żonaty,46lat.

Gość gość
za bardzo go kocham :(

Gość gość
zrobił mi straszną awanturę , że sobie pupy nie wymyłam i nie wypachniłam bo on po pracy chciał seks analny , którego ja się bardzo boję

Gość gość
dobra weź skończ z takimi tekstami, bo to nie jest śmieszne...

Gość gość
gośćnie podszywaj się

Gość gość
Ja bym sobie z nim dała spokój na twoim miejscu :) Facet nie ma szacunku i tyle ;)