Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xooxx

emmmm

Polecane posty

Gość gość
Pomódl się , przeproś Boga. i nigdy już nic nikomu nie kradnij. szczerze żałujesz to Bóg Cię uchroni przed pokusami i pomoże znieść wiele. warto być dobrym i uczciwym. pozdrawiam

tak ale musze ksiedzu oddać ta kartke jeśli chce isc do bierzmowania. Jak ja mam to wgl napisac. Jako zdanie. Na prawde nie wiem jak się za to zabrać, pomóżcie prosze.

Gość gość
napisz od siebie szczerze. nie w formie formułki.

czyli jak mam się za to zabrac? wiem że szczerze, ale ksiedzu chdozi jak moge naprawić to temu cżłowiekowi,, nie wiem co moge ejszcze zrobic, przeprosiłe, oddałem pieniądze powiedział mi że nie ma sprawy i żebyśmy zapomnieli, ale musze dac to księdzu inaczej nie dopuści mnie do bierzmowania

Panie Boże dopuściłem się złego czynu w chwili słabości, poprzez swoją lekkomyślność skrzywdziłem człowieka i obraziłem swym niegodziwym czynem Panie, przywłaszczyłem przedmiot który nie należał do mnie jednocześnie narażając właściciela tej rzeczy na straty, Jezu Ty jeden wiesz jak bardzo żałuję swego postępku i obiecuję Ci że nigdy więcej nie dopuszczę się kradzieży, proszę Cię bardzo aby człowiek któremu wyrządziłem krzywdę wybaczył mi i nie miał do mnie żalu i zaś obiecuję również że będę pamiętał o nim w modlitwie, Boże miłosierny nie pamiętaj mi tego grzechu.

ok już rozumiem jak mam to napisać, dziękuje wam bardzo. pomogłyscie/pomogliście mi